Miskolcon hol adhatnám örökbe a kutyusomat, és a cicámat?
A kisfiamról kiderült,hogy allergiás a kutya-macskaszörre.Nekünk kutyánk is van,és macskánk is.A családban senkinek nem kellenek.Tudtok segiteni,mit tehetnék?
A szívem szakad meg értük!
Velem is közölte az orvos, hogy allergiás vagyok a szőrre. És azonnal távolítsam el az állatokat a lakásból.
Mondtam, hogy ha majd kiirtotta a környéken azt a 8 fajta növényt, amire még kimutatta az allergiámat, akkor beszélhetünk a dologról.
Jelenleg 12 kutyám és 1 macskám van és köszönöm, élek.
Ha mindenképpen el akarod ajándékozni az állatokat, csinálj plakátot és tedd ki az állatorvosokhoz vagy hirdesd meg a helyi újságban. Írd bele, hogy csak olyan helyre, ahol néha láthatod őket.
asztmás a fia nem hiszem hogy csak úgy viccből akarják az állatokat eltűntetni...
nem mellesleg nekem is szőrallergiám van és asztmám az allergiából adódóan...de ezen kívül észrevettem már magamon kiütést szemkönnyezést vagy viszketést tüsszögést...
a gyógyszer semmit nem használt(nekem)
ezért tartok bologneset nincs aljszőre nem okoz allergiát..
részvétem az eset miatt:( remélem jó helyük lesz!
Most azt találtam ki,hogy elöször beszélek a pulmonológussal,és meglátom,ő mit mond.
Amióta a fiam szedi az allergiára a gyógyszert,azóta nincs kiütése.
Az örökbefogadás nem nagyon fog menni,mert az Állatsegitők szerint ilyen idős állatoknak nem nagyon van esélyük.
Németországba is közvetitenek,de oda csak ivartalanitott állatok mehetnek.A kutyusom nincs ivartalaitva,de mivel idős,már nem is ajánlják az altatást.
Szóval patthelyzet!
Ha valaki tud valamit,kérem értesitsen.
Ezt a kérdésemet fogom nézegetni még sokáig.
Remélem nem sokan kerülnek ilyen helyzetbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!