Kutya mint közlekedési eszköz?
Figyelt kérdés
Egy nagyobb fajta kutya alkalmas lovaglásra? pl egy Német Dog? Esetleg szánhúzó kutya, csak szán helyett egy kerekes járművet húzna?2016. aug. 30. 20:31
1/8 anonim válasza:
A szanhuzo talán, de fokozatosan kell tanítani neki....
Lovagolni lovon lehet. A kutya nem ló.
2/8 anonim válasza:
Lovaglásra biztos nem. :D
Kocsit húzni igen, például a berni pásztort tejes (kis)kocsik vontatására tenyésztették ki, de van kimondottan súlyhúzó verseny is, ott a bull típusú terrierek remekelnek, szóval némelyik fajta beválhat, kisebb terheknél. A szánhúzók is jók, ha többen vannak és hosszú távot kell megtenni, oda ugyanis kitartás kell.
3/8 anonim válasza:
rossz ötlet. A német dog nagy de ha rá ülsz fix hogy kettőbe törik.
4/8 anonim válasza:
Lovaglásra biztos nem, nem bírja a gerincük. Kerekes járművet lehet húzatni, szoktak is a szánhúzókkal nyári edzés gyanánt, de hogy ez mennyire illeszthető be a KRESZ-be, arról biztos lenne egy érdekes csevejed az első rendőrrel, aki meglát így az úton gyökkettővel közlekedni. Felejtsd el :)
5/8 anonim válasza:
2# vagyok. Ha ennyire érdekel a téma (mármint a kocsi húzás) akkor ajánlom ezt a könyvet: Ó, azok a csodálatos ebek! Ez a könyv a kutyák feladataival foglakozik, van benne kocsi húzós rész is.
6/8 A kérdező kommentje:
Áh, akkor szerzek inkább elektromos robogót, de azért menő lenne egy kutyával hasítani az utcákat, esetleg egy pónival. :D [igen eléggé törpenövésű vagyok]
2016. aug. 30. 20:54
7/8 anonim válasza:
Eltörik a gerince szóval inkabb ne
8/8 anonim válasza:
Biztosan meglehet,viszont szerintem ez állatkínzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!