Hogyha én nem szedem le verekedéskor a szukát a kan-ról akkor mi történhet/milyen balesetet okozhat a kan kutyán?
Kamu szaga van...
Ivartalanits es ne engedd össze őket míg az utolsó kölyököt el nem ajándékozod
A szuka nem fogja odaengedni jó ideig a kant. Kutyáknál igen ritka, az apai státusz. Egy másfél éves kutyának pedig már ismernie kellene a NEM szó jelentését.
Egyébként az almot nem úgy kell tartani, hogy hozzáférhessen a másik kutya. A szukának és a kölyköknek jó ideig nyugalomra van szüksége.
Csak egy pár kérdés:
Miért szaporítasz? Kevés a pénzed és a kutyából, őt kihasználva akarsz megélni?
Miért szaporítasz úgy, hogy fogalmad sincs az egészről?
Miért tartasz kutyákat úgy, hogy nem is értesz hozzájuk?
A szukához ilyenkor eleve nem is szabad, hogy oda tudjon menni a kan.
A szukának és a kölyköknek nyugalomra van szüksége. Csendes, nyugis helyen, lehetőleg a házban legyenek elhelyezve, a kantól elzárva.
Abba nem megyek bele, hogy minek kellettek a kölykök...
Ugy van ahogy az utolsó írja. Ha értené hozájuk nem tetted volna fel a kérdést,vagy nem is lenne ilyen problémád.
Ha nem tksak a kutyák meg a kölykök,akkor szaporító vagy.
Nekem a pincsim 17éves volt,az Argentin Dogom meg 13. Most Pitbullom van,törzskönyves. Kutyákat kébzek,a Malinoist amivel kutyás fegyőrként dolgozom is én képeztem ki. Mégse álok neki gyártani a kiskutyákat h pénzem legyen vagy mert jaj de édi bédik a kicsik. Nem értek hozzá,meghagyom a tenyésztöknek.
N25
Nah, mielőtt a kanból nem marad semmi, írok:
A szukának semmi szüksége arra, hogy a három kölyök mellett még a kan is mászkáljon körülötte. Az anyának se jó, de a kölyköknek se, mert a kant gondolom sétáltatod, behozhat minden sz*rt a kicsikhez.
A kölyköket vidd be az anyával együtt a házba, csinálj nekik elletőládát és ott tartsd őket, tartva a kapcsolatot az állatorvossal. Ha ez nem megoldható, akkor elkülönített kennelt építs nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!