Ultrahangos vagy egyéb kutya-macska riasztóról mi a véleményetek?
Édesanyám előkertjébe rendszeresen odaszékel a szomszéd kutyája. Minduntalan feltúrva a virágait, letőrve a buxusa ágait stb... a legyekről meg nem is beszélve...
A kutya-macska riasztó spay illetve zselé semmit sem ér. Valamilyen más öttletetek van, ami leszoktatja arról, hogy wc-nek használja?
A hatásosságáról nem tudok nyilatkozni, de hogy engem, mint járó-kelőt elriaszt az biztos. Mindig majd szétrobban a fejem attól a hülye hangtól. :S
Próbáljátok ki, és meglátjátok.
Alap állapotban biztos ne hallható, nem tudom mi lehet a szomszédékéval, de én mindig hallom. Biztos meghibásodott vagy mi.
Amúgy mikor nincsenek otthon automatára állítják, és ha valaki a kerítés közelében mozog, akkor bekapcsol.
Az a mozgásérzékelős riasztó.
A kimondott kutyariasztót, mi emberek nem halljuk. Piacokon, már 1500-2000 ft-ért lehet kapni.
Amikor látod, hogy megy a kutya kert fele, megnyomod, és már fordul is vissza. De lehetőleg ne lásson téged, mert akkor a hangot összekötheti a személyeddel. Előbb utobb rájön, ha oda akar menni, ott ezzel a hanggal találkozik, és talán keres más helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!