Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a világ legnagyobb...

Melyik a világ legnagyobb legerősebb kutyája? Hallotam Kangal nevű kutyáról azok mekkorára nőnek és hány/mennyi a tömegük mert szeretnék egy oriás barátot a kertbe.

Figyelt kérdés
Van egy bullterier a családban az is bolond...Nem kell pitbull/stafi...

2016. aug. 28. 14:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Hát hallod nekem van egy kb 2 kilós keverékem és mikor a 25 kilós kölyök kutyám rálépett játékból azt hittem eltöri a gerincét....ha egy kb. 70-80 kilós kutya véletlen rálép arra az apró kutyára semmi jó nem fog származni belőle. Én jobban félteném a nagy kutyáktól mint a cigányoktól.
2016. aug. 28. 17:32
 32/41 A kérdező kommentje:
Szerintem nem főleg ha lány-t veszek mellé...vagyis az én yorkshirom barátkozó tipus bár nem találkozott még 70 kg kutyával nálam is csak a legnagyobb aki megfordult egy rottweiler volt.
2016. aug. 28. 17:33
 33/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm lehet hogy óvjátok a kutyámat én is szeretném ezért kértem itt segítséget....lehet hogy pl:egy Kangal nem kéne az udvarba.....
2016. aug. 28. 17:36
 34/41 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ez határozottságtól is függ. Ha EMBER tudsz lenni egy KÁJ vagy Moszkvai mellett akkor hülyeség hogy olyan sok kutyás tapasztalat kell, csak ne kényesztesd el mert feléd kerekedik, és ő lesz a főnök, ha mindig a kedvébe jársz. Keménynek, határozottnak kell velük lenni, és nem árt 1-2 nyakas néha, sőt.. Meg ezek legalább olyan kutyák amik nem csak elvegetálnak ott melletted 10-15 évig, és az számukra a legnagyobb élvezet hogy megvakargatod meg megsimogatod őket, hanem öntudatosak, és van hasznuk, őrzik a területet, egyik kutya sem gyerekjáték, olyan célból nem veszünk kutyát, hogy szép nagy és biztos jó lesz vele az udvaron szaladgálni. Bocsi, ezzel nem megbántani akartalak, sőt, inkább rábeszélni ezekre a fajtákra amiket nagyon örülök hogy írtak többen is, Kuvasz, Pireneusi, Komondor még ezek is jók, ezek is 50-60-70 kilósak, emberesek, hatalmasak, különösen a kan. Nem tapasztalaton múlik, ismerek olyat aki 25 év németjuhászozás után nem tudott mit kezdeni egy ilyen típusú pásztorkutyával, komondor keverék megharapta, mert ahhoz volt szokva hogy majd a kutya beáll a sorba, meg egyből engedelmes lesz, meg szolgalelkű, tehát ha határozott és kemény tudsz lenni, meg szigorú, akkor nyugodtan válassz ilyet.
2016. aug. 28. 20:14
 35/41 anonim ***** válasza:
Utolsó: a kérdezőnek a yorkijával is gondok vannak, nézd meg a másik kérdését. Nem bántásból, de az általad felsorolt fajták úgy a fejére nőnének, mint a huzat.
2016. aug. 28. 20:24
 36/41 Alexakutya ***** válasza:
Esetleg rottweiler. Annyi rossz hír van róla hogy nem hiszem hogy bemennek bár aki beakar akármilyen a kutya mellett bemegy. Következetes neveléssel egy kis szőrgombóc lesz a családdal gyerekekkel nagyon aranyos. Am a kutyát kiskorában hozzá kell szoktatni a yorkihoz és leszidni ha durvábban bánik a kiskutyával. De szerintem is inkább a házban kellene tartani.
2016. szept. 2. 16:13
 37/41 Erika87Nyh ***** válasza:
73%
Kedves, Kérdező! Nekem van 2 Kangalom. A szuka 50 kg. A kan 73. Mindkét kutya tekintéjt parancsoló. A szuka jobb házőrzésre. Nekünk udvaron van. Napi 1 sétával teljesen elvan. Viszont nagyon szeretetéhes. Imád minket, és a családunkból mindenkit, de idegen még a házunk előtt se mehet el :) Csibészelésen úgy fog, mint a satu. A kan nehezebben érik. 1,5 éves, de olyan mint egy óriásbaba. Hangja azért van. De felőle bárki bejöhetne. Nagyon makacs, de okos, fogékony kutyák. Sok törődést igényelnek. A mieink jól fogadták a kiskutyákat is. Van egy rotink. Úgy védelmezik, minha az övék lenne. Csak akkor válaszd, ( ha találsz valahol) ha van rá időd!
2016. nov. 5. 21:38
 38/41 anonim ***** válasza:
1,5 évesen 73kg? Haha.
2016. nov. 6. 04:20
 39/41 anonim ***** válasza:
Fajtatiszta kangal csak törökországba van. Onnan kihozatalát törvény tiltja
2016. nov. 6. 08:34
 40/41 Erika87Nyh ***** válasza:
Bocsi! 1 év 8 hónap. Nem tudom mi bajod van vele?Annyit hozzáteszek, hogy Malak. Tudom nem épp kifejezetten kangal. Mi annak hoztuk el. Ez lett. De ezt szerintem nem látni 6-8 hetesen. Babéziásan volt 67 kg. Nincs okom hazudni, de örülök, hogy te ezen jót derülsz. Csak senki nem mondott viccet...
2016. nov. 6. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!