Kutyám ivartalanítás utáni 6. napon nem mozog, lábra se áll. Mit csináljak?
Kérdésedben a jó válasz : mielőbb lássa őt a doki !
De nem tudom, miért vártál 5-6 napot azzal , hogy észrevedd : ez nem normális állapot. Attól függetlenül , hogy mennyi idős a kutyád.
Szerintem -- ha az orvos is nem tartja fontosnak ezt magától közölni -- már most kérdezz előre afelöl , hogy ezentúl kb. mire számíts és mi "számít" intő jelnek , ha egyéb baj adódna az ivartalanítás kapcsán.
Az én állatorvosom legkésőbb az operáció után elmondja a gazdiknak, mire számítsanak , mire figyeljenek a frissen műtött házikedvenc viselkedése/ állapota kapcsán és szerintem ez így helyes. Sok doki feltételezi , hogy aki egyszerű állattartó, amint kedvencet fogad az otthonába , az mindjárt olyannyira tisztában is van egy- egy "tünet" okával és jelentőségével, mint az, aki diplomás állatorvos. Kérlek , majd írd meg, tényleg volt-e valami nagyobb baj és mielőbbi gyógyulást/ felépülést a kutyudnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!