Beteg lesz a kutyám?
Kutya(10 éves) nem eszik. Imád enni,de most semmi,se tányérból,se kézből,se nasi,se husi.Annyira meleg még nincsen,de soha nem viselték meg a 35 fokok sem.A tekintete egy kissé furcsa,de amúgy nem mozog nehezen,kedvével sincs igazából baj,örül nekem. Már tegnap is furcsálltam,hogy nem eszi meg a csirkét.
Egyszer hibáztam(majdnem belehalt a kutyám,mert nem vittem dokihoz időben),még egyszer nem fogok.
Mit érdemes figyelni? Néztem neki nyálkahártyát-vérbő.
Ha beteg,már ma romlani fog az állapota??
Köszönöm mindenkinek.
Köszönöm szépen ezt a rendkívül hasznos választ... Nyilván,megvan az oka,amiért nem viszem állatorvoshoz,szóval kérdésedre válaszolva: Nem,nagyon nem egyszerű állatorvoshoz vinni.
Te sem mész el orvoshoz,csak mert nincs étvágyad!?
"Egyszer hibáztam(majdnem belehalt a kutyám,mert nem vittem dokihoz időben),még egyszer nem fogok."
De, épp azt teszed azzal, hogy állatorvos helyett itt keresed a választ a kutyád bajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!