Antiszociális a kutyám, vagy másnak is ilyen?
Szia!
Szerintem ezzel semmi probléma nincsen, ez teljesen rendben van úgy gondolom. Ahogy neked sem szimpatikus pár embert, a kutyának miért kellene, hogy az legyen? Főleg miután megütötte...
Vannak olyan kutyák mint egy vérbeli tacskó vagy egy fila brasileiro amik kifejezetten nem kompatibilisek idegenekkel. Nem mindenki babája 1-2 kutyafajta és ez így van jól...
Ha mindenkivel haverkodna, akkor nem lenne jó házőrző. Akit szerintem te szívesen engedsz a lakásodba és szívesen fogadod, azt a kutya is szívesen fogja.
Arra viszont figyelj, hogy meg ne mérgezzék a kutyát, a leírásodból azt veszem észre, hogy ez is bekövetkezhet bármikor...
En két esetröl tudok amikor a kutya kiszimatolja kinek ugasson, az egyik amikor cigányt lát, a másik mikor megérzi hogy valaki nagyon fél a kutyáktol.
Az én kutyusom még a lovakat szokta megugatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!