Ha nőstény kutyám ivartalanítva van, akkor visszafordíthatatlan folyamat?
én hallottam egy sztorit még régebbről h a helyi dokinál ivartalanította ki valaki a kutyáját és csak "elkötette" a kutya pedig 4 év után elkezdett tüzelni.
de gondolj bele, sok helyen kiveszik a petefészkeket és valahol még a méhet is. így kb lehetetlen h kölykei legyenek. ezenkívül még olcsóbban is jössz ki ha veszel egyet(pl menhelyen mindig vannak labi jellegű kölykök), mintha nálad születnek. meg szaporítani amúgy se szép dolog :)
Igen, visszafordíthatatlan. Hála az égnek, így legalább nem tudsz feleslegesen szaporítani.
Miért szeretted volna, hogy legyenek kölykei? Ki akartál szúrni a kutyáddal
Vagy szeretnél több kutyát? Ha utóbbi, akkor a menhelyek tele vannak.
Lepontozásokból látom, hogy félreérthető voltam. Nem, nincs rá semmi esély.
És gondolom, már nem is túl fiatal kutyus, ha ivaros lenne, sem kellene most elkezdeni elletni.
"én hallottam egy sztorit még régebbről h a helyi dokinál ivartalanította ki valaki a kutyáját és csak "elkötette" a kutya pedig 4 év után elkezdett tüzelni."
Az a kutya, amelyik el van kötve, abba sem hagyja a tüzelést. Az, hogy a petevezeték össze van szorítva, a hormonális működést semmilyen módon sem befolyásolja. A kutya ugyan úgy tüzel tovább, csak nem vemhesül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!