Ennyiből megértette?
A papámnál van egy nagy németjuhász.Attól félek,higy bántaná a szomszéd macskáit.Ma hallottam,hogy ugat,az udvar ház elötti részénél ugatta a szomszéd kiscicáját,én odamentem,a nyakőrvénél fogva elrángattam onnan,de úgy,hogy nyüszített és rácsaptam párszor az orrára.Amikor elmentem,megint hallom az ugatást és ez megint megtörtént.Amikor harmadszorra mentem oda,akkor már elfutott.De rácsaptam a nyakára,amíg futott.Utána már nem ugatta a macskát,csak nézte.De azárt elkergettem onnan.Eközben többször odamentem a macskához a kerítéshez,a kutya jött utánam,de csak a ház sarkáig.Közelebb már nem mert jönni.Felmentem a házba.Pár perc múlva kinéztem az ablakon,láttam hogy megint ugatja,odaszóltam és a kutya elfutott.Pár perc múlva megint kinéztem,akkor nem ugatta,csak nézte a macskát.Meglátta,hogy kinéztem és elfutott.
Ebből megérthette,hogy semmiképpen sem szabad a macskát megugatni?És ha úgy ugatta a macskát,higy csóválta a farkát,akkor az mit jelent?
Már kiskorától fogva ismer engem.Én is ott voltam,amikor elhoztuk a tenyésztőtől.Mellettem ült az autóban.Meg azért van,amikor többször is lát egy héten.Mindig adtam neki jutalomfalatot,ha kajáltam,dobtam neki a kajámból.Nagyon sokszor vittem sétálni is.Egy idegen emberrel elmenne sétálni?Nem hiszem,hogy kárt tudna bennem tenni,sokkal erősebb vagyok nála.
De ezt nem értem.Ha pl.egy gyerek összetöri a vázát,rászólnal hogy nem szabad,akkor a gyerek sem fogja megutálni a vázát és nem fogja azt várni,hogy széttörhesse.
Hú öcsém te biztos 10 alatt vagy...
AZ EMBER ÉS A KUTYA AGYA MÁSKÉPP MŰKÖDIK!! Nézz meg pár videót a helyes nevelésről! A kutya a macskát kapcsolja össze a veréssel. EGYÁLTALÁN MIÉRT VERED SZEGÉNY ÁLLATOT??!!
A gyerek a váza eltörését a büntetéssel.
NE KÉPZELD,HOGY ERŐSEBB VAGY NÁLA! ERRŐL IS AJÁNLOK VIDEÓT
Hehe, hidd el nekem, nem vagy nála erősebb :D Szerintem az a kutya csak türelmes veled, de ha megtámadna, ő nyerne. Szerinted miért németjuhászok kísérik a rendőröket?
Ha csóválta a farkát, akkor csak játszani akart. De ha te azért megvered, mert a kutya játékra hívta a cicákat (mert ő ezt így látta), akkor félni fog tőlük és utálni fogja őket. Gratulálok!
Egyébként sem értem, miért kéne a kutyának szentként kezelni minden macskát, főleg, hogy nem is a te kutyád. (szerencsére).
Valahogy nem hiszem, hogy szeretnéd a cicákat, mert akkor nem a kutyát verted volna, hanem kimentél volna vele barátkozni. Ennyire ne legyél sötét pls.
A gyerek nem kutya, más faj, tudod. (Sőt, képzeld a macska sem úgy gondolkodik, ők még elvontabbak)
A macska a szomszéd udvarban feküdt.De én a macskát akarom megvédeni attól,hogy a kutYa bántsa.Meg nem szabad,hogy a cica nyugalmát bármikor is megzavarja a kutya azzal,hogy ráugat.Mégis miért lenne nálam erősebb egy kutya.Csak 30 kiló.
De akkor hogy értessem meg vele,hogy nem szabad semmilyen macskát sem bántani?Amikor a másik macska elsétált a ház elött,akkor is elkezdett futkozni össze-vissza
Olyankor örül a cicának, nem tudja mit kéne tennie ezért ugatja és szaladgál utána. Ha a kutya eddig nem csinált semmit akkor miérz bántaná a cicákat? Te nagyon sötét vagy...
Ui: csak 30kg?:DD az neked nem erősebb mint te? Ha tovább cseszteted tőbők fogja kitépni a karod a laza 30kilójával, de te tudod. Hagyd békén a kutya reakciója jó, barátságos csak heves. Nem hiszem hogy támadni akarja.
Egy páva gyerek karját lehet kitépné,de én fél kézzel átdobok 30 kilót a szomszédba.Ha befogom a száját,nem tud megharapni se.De nem vertem meg a kutyát,csak rácsaptam az orrára.Azt olvastam,így kell fegyelmezni
De tegyük fel,hogy nem akarta bántani.Akkor emiatt megutálta a macskákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!