Mennyire viseli meg a panzió a kutyát?
Sajnos külföldre kell mennem, a szüleim balesete miatt, és 3 hétről lenne szó. Magammal vinni jelen esetben nem tudom. Ismerős ajánlásával jelentkeztem be. Kicsit félős, de hamar feloldódik. Ismerősnél nek tudom hagyni, mert én is nem rég költöztem haza, és nem sok ismerősöm van, egy házaspárral lakok együtt, de nekik domináns kutyájuk van, így oda nem tudnám rakni.
Soha nem volt még nélkülem sehol, 6éves.. :(
A panzióban van foglalkozva vele, erről küldtek videót és képeket is az ismerősömnek mikor ő adta be.. annyi, hogy ezek a panziósok dolgoznak napi szinten így nyilvan egyedül lenne...
Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem olyan rossz dolog ez, mint amilyennek én érzem!
Kollegámmal elég sokat panzióztatunk, és kevés kutyát visel meg a dolog, őket se sokáig. Ez nekik általában nyaralás, bulizás a többi kutyával, ismerkedés idegen helyekkel, élvezik :)
Fogd fel úgy, hogy nyári táborba megy; néhány gyerek is pityereg első nap, aztán nem érnek rá szomorkodni, mert jó a buli, a végére meg haza se akarnak menni. Egy jó panzió pont ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!