Barátnőm kutyája szuka és az egyik melle hétről hétre egyre nagyobb. Szerintetek miért?
Hány évesek vagytok? El tudja vinni a kutyát? Félretett zsebpénze van?
Nem értem amúgy minek kellett kutya, ha ilyen a szülői hozzáállás...
Elég ha kivizsgálásra elviszed a kutyust. Az szerintem ingyenes.
Egyetértek az egyes válaszolóval. De ezt ne hagyd h elpusztuljon, inkább kérj segítséget valakitől, szegény kutyus...
már ne haragudj, de hol élsz? hol ingyenes egy állat megvizsgálása???
nem támogatja az állam semmilyen formában, 100%-ban költséges, csak az állatorvos jóindulatán és szakma iránti imádatán múlik, hogy a saját kárára, ingyen megvizsgálja az adott állatot
az meg abszurd, hogy zsebpénzből finanszírozza a 14 éves gyerek az állatorvosi vizsgálatot..., ennyi idősen a szülő kötelessége..., ha meg cseszik felelősséget vállalni a saját háziállata iránt, akkor inkább ne tartson
rapid módon növekvő emlőt pedig semmilyen házi technikával nem fogják meggyógyítani..., valószínűleg daganat, ami gondoskodás nélkül hamar elviszi szegényt
Értem, nálunk egyszer ingyenesen vizsgálta meg, nem tudom miért, nagyon kedves, látszik h ő tényleg ért az állatokhoz, és nem a hasznot lesi, hanem azt h az állatok meggyógyuljanak.
Annyit tudok ajánlani, h kérj segítséget, nagy szüleidtől, apukádtól ha tudsz, v ilyesmik.Ha daganat, igaza van az előzőknek, az sajnos hamar elviszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!