Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Esetleg még ötletek, hogy...

Esetleg még ötletek, hogy szoktassam le erről?

Figyelt kérdés
Ha nem vagyok otthon mindig az ágyamon alszik Oo Látom a tappancsának a bemélyedéseit a takarón. Sajnos nem tudom hogy leszidni, mert mikor otthon vagyok sose csinálja. Utána meg már fogalma se lenne róla, miért a szidás. Próbáltam már, hogy leterítem újságpapírral az ágyat, de akkor meg eltakarítja azon a helyen ahová lefekszik.
2010. ápr. 19. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
oszt milyen állat az aki pont a te ágyadba akar feküdni?
2010. ápr. 19. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát csinálj neki fekhelyt vagy vegyetek neki és szoktasd bele hogy bele feküdjön amikor benne van dicsérd meg..jutalommal..megfogja tanulni de ha még kölyök akkor nem szabad felrakni az ágyba vagy fotelba mert akkor megtanulja hogy fel lehet rá menni..ha egyszer már megtörtént nagyon nehéz leszoktatni.de ha nem szokik le akkor az ágyra teris rá egy olyan takarót ami már nem kell és ha ráugrik akkor nem koszolja össze az ágyat.
2010. ápr. 19. 17:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát mivel a kutya témakörbe írtam, gondoltam nem hiszitek azt hogy zsiráf...
2010. ápr. 19. 17:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Talált kutyus, az előző gazdája gondolom megengedte neki hogy ágyban aludjon. Egy régi fotel a helye, abban alszik.
2010. ápr. 19. 17:17
 5/7 Akiteki ***** válasza:
100%
Tegyél rá ágytakarót. Szereti a gazdit, érzi a szagát az ágyban.
2010. ápr. 19. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
zárt be azt a szobát ahol az ágyad van
2010. ápr. 21. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
és ha egy szobás a lakás?
2010. ápr. 22. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!