Ivartalanítás után 1 héttel normális, ha be van dagadva a varratoknál a hasa? (fotóval)
Figyelt kérdés
Lánykutyáról van szó, 7 hónapos. Nagyon mocorgott, de remélem, látszik a lényeg a képen. Láthatóan nem fáj neki, már ugrál is, élénk, majdnem, ahogy szokott. De nem tudom, normális-e, hogy be van így dagadva a pocija? Kemény is. A varratszedés majd csütörtökön lesz esedékes. Vissza kéne vinnem előbb megnézetni?
Képek:
2010. ápr. 19. 15:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya a sebe. Az, hogy a heg meg van duzzadva és kemény, főleg egy egy héttel műtét után, normális dolog, majd pár hét alatt szépen fokozatosan elmúlik. Csak akkor kellene izgulnod, ha bepirosodna, gennyesedne, ilyenek.
2/5 anonim válasza:
Szerintem minden rendben van a kutyusoddal.Ne izgulj!
3/5 Winner of Royal Hill válasza:
Tökéletes a varrat,nem kell izgulnod!
4/5 anonim válasza:
Kenegesd neki betadinnal, úgy látom egy picit gennyes. Ne hagyd hogy nyalogassa ez a legfontosabb!
5/5 Akiteki válasza:
Vidd vissza az orvoshoz, hogy nézze meg. Úgyis menni kell varratszedés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!