Szerintetek örökbe fogadhatok egy goldent?
Egy golden retriever kutyust szeretnék örökbe fogadni és érdekelne a véleményetek,hogy jó ötlet-e.. ugyanis ha már egyszer lesz kutyim,szeretném,ha a lehető legboldogbb legyen és mindent,amire szüksége van megkapjon.Imádom ezt a fajtát,gyönyörűek... viszonylag nagy kertünk van,ahol kedvére futkározhatna és elég nagy pincénk,ahová bevihetném őt a hidegben... azonban 2 dologtól tartok,ami esetlek problémát okozhatna... az egyik,hogy még sosem volt kutyusom,szóval a kérdés,hogy mennyire nehéz tanítani egy kutyit,meg megszoktatni őt az illemre stb.. a második,ami a legaggasztóbb - és ezért fordulok hozzátok - a családon belüli viszonyok. Anyukám és apukám gyakran összevesznek és sokszor elég feszült a hangulat... ezt egy kutya gondolom eléggé kiérzi, én viszont nagyon szeretnék egy goldit.... szerintetek ez mennyire jelent problémát? :(
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! :)
Én várnék...
Először is, a kert nem elég neki. Másodszor, a szüleid mit szólnak az ötlethez?
Hát azzal tisztában vagyok,hogy nem elég neki a kert.. természetesen foglalkoznék vele,eddig kollégista voltam,de már kijártam a gimit és a közelben fogok fősulira járni... szóval az idővel nem lesz gond,egy csomó szép hely van a környéken,ahová érdemes lenne a kutyival elmenni... a szüleim rám hagyják a döntést,ha szeretnék egy kutyát,teljes mértékben nekem kell róla törődnöm...
Utánaolvastam,igen :) de azért érdekelnének személyes tapasztalatok is,esetleg tanácsok a nálam tapasztaltabbaktól :) ... nagyon aranyos kutyusok a goldik,imádom őket.
Szerintem jó választás első kutyának. Csak ne szaporitotol vegyél.
Retriever fajtamentoknel van egy csomó kutyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!