Kutyaszőr ellen van valami végleges megoldás?
Milyen gyakran és mivel fésülöd?
Érdemes amúgy beszerezni egy Furminátort, mert az ilyen szőrű kutyáknak nagyon jól kiszedi a szőrét. Illetve kétnaponta porszívózás is sokat segít.
És igen, tápot is érdemes lenne váltani, mert a Pedigree egy agyonreklámozott szemét. Pl BRIT Care, BRIT Premium, JOSERA, ezek jó minőségű tápok, internetről lehet őket rendelni nagyobb kiszerelésben és olcsóbban, de ha van a közeletekben állateledeles bolt, biztosan tudnak adni "kóstolót".
A pedigree nagy szemét. Azonnal cseréld le. Hasonló áron sokkal jobb tápot is adhatsz neki.
Mar ettől mérséklödhet a szörhullás, de alapos, napi fésülés is kell.
Egy tápváltás mindenképpen jót tenne. Konzervet semmilyet, és minőségi tápot vegyél neki, mert így gyakorlatilag éhezik a kutyád, ez nem neki való étel.
A szőre viszont mindenképpen hullik, ez ellen nem lehet mit tenni. A rövid szőrű kutyák ilyenek.
Elajándékozni? Előbb élnék levegő nélkül......
És inkább élek szőrben mint nélküle :)
Többieknek köszönöm, mindenképp váltok.
Furminátort is mindenképp veszek, eddig normális kutyadésűt használtam a Fresnapfból.
a furminátor jó ötlet, de az idő is sokat segít :) pár év múlva megszokjátok és feladjátok a harcot.
nekem jackem van, az összes ruhám világos, főleg fehér, egyetlen fekete cuccom az ünneplős gatyám. Mikor szőnyeget és ülőgarnitúrát vettünk szintén a világosakat részesítettük előnyben.
ruhakefe küldetésre készen várakozik a cipősszekrényben, ha vendégek jönnének, ne vihessék el a hercegnő dns-ét.
de minden tiszteletem azoké az embereké, akik naponta fésülgetik a kutyájukat és felnyalják a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!