Mit tegyek? Hogyan szoktassam le a kutyáimat hogy ne a járdára végezzék a dolgukat?
a kutyakakát össze kell szedni ;)
amúgy az ecetszagot utálják
Az enyémnek az udvarán van Kutya WC, ha száraz a föld odacsinál, de ha esik (mostanában elég sokat) és átázik a föld akkor kijön az udvara elé és a járdára kakkant. Nem szereti a sarat. De ha kaparni kell akkor nem zavarja, hogy vizes a föld.
Nem tudom leszoktatni, pedig nagyon utálom én is. A földről jobban fel tudom szedni, nem hagy foltot.
de az ecetet kipróbálom.
14:33-as!
A tiedet kellene belenyomni, olyan 10 percre.
Ha valamihez nem értesz, miért adsz másnak ökör tanácsot?
Huuuh!
A kutya az elkövetés után néhány perccel, már nem tudja összekapcsolni a bűnt a büntetéssel.
Kérdező!
Türelem kell hozzá. A kakát rendszeresen a kívánt helyre
kell hordani, esetleg több héten , hónapon keresztül.
A helyét erős szagú (nem mérgező!!) anyaggal kezelni.
Naponta többször a kutyát a kívánt helyre vezetni, ha oda piszkít, megdicsérni. Tettenéréskor megszidni, ha későn veszed észre, szó nélkül eltakarítani.
Működni fog!!
Amúgy a kutya sajnos kutyaszarral jár!
16:13
Gondolom több éven át tanulhattál etológiát, hogy ilyen tájékozott vagy.
Ha le tudod vezetni a kutya szemszögéből a "módszer" hatékonyságát, megadom magam.
Esetleg néhány linket ha betennél arról, ahol a "módszer
nagyságrendekkel jobban működött", mint az általam elmondott, kipróbált, elfogadott megoldás.
Nem szeretnék a kutyád lenni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!