Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rohadt mérges vagyok. A párom...

Rohadt mérges vagyok. A párom elszerette a kutyáimat. Járt valaki már hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Általában együtt indulunk dolgozni és együtt is érkezünk haza. Nekem van két saját kutyám, ők 8 és 4 évesek.Kb másfél éve vagyunk együtt és vettünk két kiskutyát is, mert imádjuk az állatokat.De folyamatosan babusgatja őket, nálam azért vannak íratlan szabályok,a két idősebb kutyusom nagyon jól nevelt szófogadó, nem véletlenül.Ők ölebek, mikor dolgozunk kutyapelenkára végzik a dolgukat.Hazaérve én veszem fel ezeket s nekiállok feltörölni a lakást, fontos a higiénia, ő addig gyorsan leteszi nekik a kaját hiába kérem,hogy várjon,Előtte még takarítok,addig egyesével szépen megszeretgeti mindet,amit én is örömmel megtennék,ha nem rám hárulna a takarítás oroszlánrésze,ez kb 20 perces meló,ha valami csoda folytán ő szedi fel a pelenkát,már fel nem mos,csak hogy szaladhasson szeretgetni.Az én két nagy kutyusom ,ágyban alvós gyerek volt,még a párom hozzám nem költözött.Ő miatta úgy döntöttem,a kutyusaim, aludjanak inkább a saját fekhelyükön.Nekem brzasztóan hiányoznak, s közben baromian bánt, hogy úgy érzem szinte elszerette őket tőlem a kicsikről nem is beszélve.Lehet, nagyon gyerekesen hangzik a dolog,de szomorúvá tesz ez az egész,persze ,örülök,hogy szereti a kutyáinkat,de úgy érzem engem nem szeretnek már annyira a babáim
2016. aug. 13. 03:52
 1/7 Andizsuzsi ***** válasza:
68%

Remélem gyereket nem terveztek.

Ha megtanulnád a kutyákat kutyaként kezelni, mindjárt változna a helyzet. Féltékeny vagy a párodra.

2016. aug. 13. 04:24
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Ne nekünk írd ezt. A pároddal beszéld meg. A kommunikáció egy párkapcsolat alapja. Meg osszátok be a házimunkát. Egyik nap ő cserél pelenkát és mos fel, másik nap te. Mondjuk ez a kutyapelenka oltári nagy baromság. Ők nem a gyerekeid, hanem a kutyáid, bánj velük úgy. Vagy mi az, nem vagy képes szobatisztaságra nevelni őket? Mert ez esetben egy kutya is sok neked, nemhogy négy. Szegény kutyák ilyen gazdákkal...
2016. aug. 13. 04:55
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Vidd le naponta négyszer sétálni őket. 3 kicsi, eü séta, és egy igazi, nagy játszós...

Istennő leszel a szemükben, garantálom. ;)

2016. aug. 13. 08:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez a téma inkább a párkapcsolati kérdésekhez illene, nem a kutyákhoz.
2016. aug. 13. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

A párod nem elszerette a kutyáidat, csak kb ő teszi velük az egyetlen dolgot, amitől egy kutya felnézhet a gazdájára. Ez például az etetés.

Te mennyit viszed sétálni a kutyákat és mennyit foglalkozol velük? Tanítás, játék?

A kutyapelenkától meg soha nem lesznek szobatiszták. Ha az én 2 kilós kutyám vígan kibírja azt az időt amíg dolgozok bepiszkolás nélkül, akkor a tieid is ki fogják. Azt a 20 percet inkább sétába fektesd bele.

2016. aug. 13. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
A kutya azt szereti / tiszteli, aki foglalkozik vele (séta, játék, tanítgatás, némi szigorral)... Bármennyire is fura, a kutya ahhoz kötődik, aki a "falkavezér". Ha leviszed őket sétálni (kötelező!- nem az az állatbarat aki a legjobb tápot meg pelust veszi, hanem aki aktívan törődik a kutyával- s ha erre nincs idő, akkor nem, nem vagy felelős állattartó), tanítod őket, játszol Velük, fegyelmezel, akkor majd te leszel a vezér, akire felneznek, egy kutya tartasa nem napi 20 perc peluscsere... Hanem mint Előttem is írták, sok sok séta és törődés. Ha ezt nem tudod nekik megadni, Sosem lesznek boldog kutyusok... Attól nem szeretnek jobban, mert veled alhatnak.
2016. aug. 13. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Jesszus... Egyrészt baromi gyerekes ez a vita, másrészt persze, hogy lesz.nak a kutyáid, ha plüssállatként bánsz velük. Ők nem a babáid, hanem kutyák. Lehet és kell is szeretni őket, de csak azután, hogy megadtad nekik, amire KUTYAKÉNT szükségük van. Ezek: határozott vezető, sok séta, mozgás. A pelenkát dobd ki, helyette vidd el őket sétálni naponta 3-4x. Kezdd el nevelni őket. Istenként fognak nézni rád.
2016. aug. 13. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!