Mitől halhatott meg 11 újszülött kutyusomból kilenc, mindenféle tünet nélkül?
Szia!:)
Örülök, h az az egy kutyus jól van:) Remélem minden rendben lesz vele, én nagyon szorítok Neked!
Majd írd meg, hogy van a pici kutya!:) Sztem már mindenkit érdekel, hogy van a kutyus:)
Kitartást!:) és nagyon szorítok!!:)
További szép napot!:)
Szia
Ugyanaz az orvos boncolja, aki nem tudott semmit tenni? Ne számíts semmire, úgysem fogja elárulni, ha hibázott.
Legalább egy kutyusod van, nem kell bajlódni a gazdikereséssel. Sok örömet kívánok hozzá!
A bentmaradt kiskutyák/méhlepény/szövetdarabok problémáját valóban meg lehet oldani egyetlen oxitocin injekcióval. Én cicákkal fogalkozom (az első oldalon már írtam, én voltam az, akinek egyszer szétszórta a mama a kölyköket, és megfáztak), és minden ellés után elviszem a mamát a kicsikkel az orvoshoz. Egyrészt, hogy megnézze a kicsiket, hogy nincs-e gond velük, másrészt az oxitocin injekció miatt, ami egy nagyszerű dolog, hiszen segít, hogy a mama hamar felépüljön, és hogy beinduljanak a hormonok, legyen elég teje, stb.
Javaslom mindenkinek, aki tenyésztéssel foglalkozik, mindegy, hogy kutyákkal, vagy cicákkal, hogy ehhez az injekcióhoz ragaszkodjon (tehát akkor is kérje, ha a doki magától nem ajánlja fel), mert rengeteg problémától megvéd.
Szia!Örülök, hogy jobban van a mama is, és a kicsivel is minden rendben.Hidd el ez a pici mindenért kárpotolni fog, és egy gyönyörű nagy maci válik belőle.Tejben és szeretetben fürdik.Ha akarnád se tudnád eladni, annyira hozzád fog nőni.Tudom megtartod, én sem tudnám eladni.
Tanácsolok Neked valamit: sok tenyésztő, és mi is köztük, a hasonló problémák megelőzése miatt, már az 58. terhességi napon adtunk a mama kutyának 3 napos antibiotikumot.Tanultunk a mopsz, és csivis ügyekből.Sajnos sokmindent nem mondanak el az állatorvosok nekünk, de mi tenyésztők mindig segítettük egymást tanácsokkal.Nagyon kiváncsi leszek a holnapi eredményekre.Addig is szorítunk anyuval értetek!!!!
Remélem minden rendben lesz végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!