Hogyan ijesszek meg egy pitbull terriert?
4 éves pitbull terrier.
Hónapok óta próbálom megijeszteni ,de nem megy.
Néha nem figyel én odaosonok és meghúzom a fü lét,de csak morog.
Minek alarod megijeszteni?
Azért mert a szomszéd chivaváját is megijesztettem,neki csak vakkantatottam egyet és megijedt. Úgy éreztem kezdek belejönni mikor megijesztettem a nagymutim pincsijét. Utána függője lettem ennek,és gondoltam megijesztek egy nagyobbat. Egyszer az állatkertben megijesztettem egy kecskét.
Utolsó.
Magamat kössem meg vagy a kutyát?
lökött vagy. Bár riogatni tényleg jó móka tud lenni.
Én néhányszor a macskámat ijesztem meg, persze csak ha van rá okom (előzőleg lepisilt -mert volt ilyen- vagy szándékosan belém karmolt)
Néha sikerül odalopakodnom, amikor a "fészkében" alszik (van egy magas cicabútora, annak a tetején) és akkor rá tudom hozni a frászt. Tudja is hogy miért kapja, mert utána nagyon cukin tud viselkedni. Inkább ez, mint hogy egyéb módon rendszabályozzam. És még mókás is :)
Jo moka lehet.
Nagyon szeretnem,hogy az en kutyamat is megijesszed ha mar igy kezdtel belejonni :)) Igaz,hogy az utolso kutya lenne akit megijesztettel de probalkozni lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!