Van egy 9hetes labrador kölyköm,9napja van nálunk. Mit csináljunk? (részletek lenn)
Figyelt kérdés
9 napja van itt és van neki egy háza az udvarban(kertes házban)és csak akkor van ott ha alszik,azt is úgy,hogy fölvesszük és el kell ringatni máshogy nem alszik.És amint fölkel elkezd "sírni"(nyüszíteni).És állandóan kéretőzik föl a kezeim közé. Ezek a dolgok normálisak?2010. ápr. 19. 08:13
11/12 Harmoka válasza:
A mi mostani német juhászunk is ezt csinálta, csak ő 6 hetes volt. Én is ölben altattam és aztán betettem a házába, két hét alatt megszokta. Az előző kutyánk rendes időben nyolc hetesen került hozzánk, neki elég volt annyi, amikor foglalkozás játék után elfáradt és sírt, hogy betettünk mellé egy cipőt, arra ráfeküdt és aludt mint a bunda. Próbáljatok meg mellé tenni valami ruhát vagy cipőt, hátha elég neki annyi, hogy érzi közelről a szagotokat.
12/12 A kérdező kommentje:
Jó, megpróbáljuk.Most is van bent neki egy tucat rongy meg régi ruha stb. de az igaz hogy egyiken sincs rajta a szagom.
2010. ápr. 19. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!