Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek hogy ne ugassa...

Mit tegyek hogy ne ugassa őket állandóan?

Figyelt kérdés
A stafford, lakásban tartott kutyám 3 napja ugatja a szomszédokat, de a falon keresztül. Közben rájöttünk hogy a FALON KERESZTÜL kötekednek vele!! Mit tegyek hogy ne ugassa egész nap őket?? A szomszédokkal nem vagyunk jóban, nem lehet nekik elmagyarázni..
2010. ápr. 18. 21:41
 1/7 Plaga ***** válasza:
0%
Fordítsd meg a kutyát, hogy a másik irányba ugasson
2010. ápr. 18. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Ekkora egy paraszt bunkó szomszédot...

Másik szobába nem tudod elzárni a kutyát?

Amúgy a távol tartás a megoldás.

A módszer megtanítását itt meg tudod nézni, a "Lilly" nevű részt töltsd le. Ebben a részben az ajtótól és a levelektől tanították meg távol tartani a kutyát.

Illetve a "Red és Jasper" c. rész is jó számodra (ugat/nem ugat megtanítása).

[link]

2010. ápr. 19. 09:26
 3/7 A kérdező kommentje:
de az a gond hogy innen bentről a lakásból ugat feléjük. és teljes erőből ugat, és már rohan az ajtóhoz, persze nem engedjük ki, na de mégiscsak egy kutya, nem élhet csak bent. tegnap meg alig bírtam visszafogni, mert itt ment a szomszéd, pont kint voltunk és neki akart menni, úgy viselkedett mint aki ölni akar.. :(
2010. ápr. 19. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
edd meg
2010. ápr. 19. 20:13
 5/7 A kérdező kommentje:
te az anyukádat.
2010. ápr. 20. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
már megettem mindenkit most nemtudom hogy jó helyre írok e mert a monitort is benyomtam
2010. ápr. 27. 15:25
 7/7 Plaga ***** válasza:

-edd meg

-te az anyukádat.

Ez irdatlanul aranyos volt xD

2010. ápr. 27. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!