Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát hozza a menhelyr...

Milyen kutyát hozza a menhelyről, mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Egyedül élek egy kertes házban, és szeretnék egy kutyát az udvarba, hogy nyugodtan tudjak aludni. Nem tudom milyen kutya lenne nekem jó. Mivel egy 60kg nő vagyok, nem egy nagyon nagy testűt akarok, de azért nem is egy kis testűt. Mire kell figyelnem a menhelyen, hogyan válaszzak és mit kell tudnom a menhelyekről. Bármi ami fontos lenne, írjátok meg köszi.

2016. aug. 9. 10:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja, utolsó, ez egy olyan menhely ahol tanultan jönnek ki a kutyák, és vissza is fogadják bármikor. Nem neveletlen kutyát adnak. persze tudom, nevelni kell ettől még.
2016. aug. 9. 10:50
 12/12 anonim ***** válasza:
30%

Ne foglalkozz ezekkel a bunkókkal kérdező. Ha fajtatisztát akarnál, akkor meg az lenne baj, hogy miért nem egy menhelyit hozol. Ha sajat tapasztalatot kérsz, akkor pedig te vagy hülye miért nem a netes sablon fajta leírást nézted meg.

Ha lehet, akkor hozz ki kettő kutyát. Egyik legyen pl. németjuhász, a másik tacskó vagy csivava keverék. A kicsik mindenre ugranak és felhergelik a nagyot. Ahhoz biztos be nem megy senki. Lakásra a biztonság kedvéért riasztó. Kerítés mellé ültess homoktövist.

2016. aug. 9. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!