Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet belőle probléma?

Lehet belőle probléma?

Figyelt kérdés
A kutyám az ágyban alszik. Ez gondot okoz a falkavezérségnél? Most én vagyok a vezér. Át akarja majd venni az irányítást? Vagy egy kis ágyban alvástól még nem lesznek gondok? Amúgy az ágy végében! Nem mellettem!
2010. ápr. 18. 18:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Hát lehet hogy a tiéd olyan de egy kaukázusi alapvetően sokkal keményebb kutya mint az átlag jobban törekszik vezető szerepbe. Olyan nincs hogy egy kutya mindenben tökéletes. Fog mit az állat otthon meg öleb... Aki kemény az otthon sem lesz teljesen más alkat.

A whippetről meg csak annyit hogy nem ismerem de láttam róluk sok videót, olvastam róluk... Mozgásuk, méretük alapján sem valami domináns, bátor kutyák, te meg azt mondod macska természete van. Hát a macska sem egy domináns állat és nem akar vezér lenni. Épp ezért mondom hogy ha egy ilyen fajtából alszol sokkal az ágyadban problémmentesen az nem jelent semmit, mert nem pont az a fajta akivel gond lehet. De más kutyának nem elég, sőt a legtöbbben van egy kis vágy és nem elég nekik annyi szigor amivel a whippet beéri. Amivel belőlük kezebárány lesz abból lehet hogy egy másik kutya már rég megharapna ha le akarod küldeni az ágyból...

2010. ápr. 19. 14:38
 22/23 anonim ***** válasza:
Én nem fogom itt bizonygatni hogy milyen a kaum, mert az nem viszi előrébb a témát, de hidd csak el nyugodtan, amit leírtam. Vannak vizsláim is, ami akik ugye egy szóra vigyázzba vágják magukat, de ilyen tiszteletet, mint amit a kaukázusi tanúsít, egy kutyától sem kaptam még. Ja, és nem is jött még be úgy senki az udvarba, hogy a kutya kint lett volna.... Nem csak azért, mert kinézetre ilyesztő, hanem mert utólag kérdez csak....
2010. ápr. 19. 18:37
 23/23 anonim ***** válasza:

21:22-nek

Nem mindegy , hogy a kutya alszik veled vagy te alszol a kutyával.

2010. ápr. 21. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!