Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet belőle probléma?

Lehet belőle probléma?

Figyelt kérdés
A kutyám az ágyban alszik. Ez gondot okoz a falkavezérségnél? Most én vagyok a vezér. Át akarja majd venni az irányítást? Vagy egy kis ágyban alvástól még nem lesznek gondok? Amúgy az ágy végében! Nem mellettem!
2010. ápr. 18. 18:54
1 2 3
 11/23 Neka ***** válasza:
49%

19:15-nek

Ha egy kutya jól nevelt és hallgat a gazdájára,akkor ilyen problémák,amiket Te írtál nem fordulnak elő. A személyisége pedig egyáltalán nem változik ettől, esetleg még közelebb érzi magát a gazdijához, ja és ami a legfontosabb, BOLDOG tőle,hogy veled aludhat.

Mindenki másképp szereti a kutyáját,az tuti,hogy aki vele alszik az imádja! Én is azért alszom vele.

2010. ápr. 18. 19:22
 12/23 anonim ***** válasza:
én velem is az ágyban alszik a kiskutyuskám:-D imádom
2010. ápr. 18. 19:23
 13/23 anonim ***** válasza:
51%
Ja igen, pont attól fogod te jobban szeretni mert vele alszol. :) Okos gondolat... Sokan írták a kutyájukról hogy nem tudnak neki ellenállni, egy jólnevelt kutya ott kezdi hogy nem csinál olyan dolgokat aminek nem lehet ellenállni, tehát nem könyörög hogy felmehessen. Az nem úgy van ám hogy egyszer megnevelted a kutyát és te lettél a főnök akkor az örökre úgy van, azért mindig dolgozni. kell.
2010. ápr. 18. 19:26
 14/23 Akiteki ***** válasza:
53%

Igen, 6 kutyával. Marhanagy ágyam van. És nem azért jönnek be, mert nem tudok ellenállni, hanem mert kapásból olyan fajták, hogy ágybanalvásra lettek tenyésztve.

A whippetnek eredeti funkciója nem csak a patkányfogás, hanem a szegény családokban a gyerek mellé bújt, hogy melegítse.

Megvárják, míg lefekszem és illedelmesen bekérezkednek a paplan alá. Éjszakára a fűtést le lehet tekerni, tiszta spórolás.:))

Mindemellett 15 éve kutyázom, 19 kutyát neveltem fel, az első 5-tel jártunk iskolába, azóta pedig itthon tanítom őket. Sosem voltak dominancia problémáink, mindenki tökéletesen megbízható és első szavamra ugranak.

Nem jut most eszembe annak a német hapsinak a neve, hogy megtaláljam a könyvét. Ő farkasokat tanulmányoz, több falkát nevel, ő a vezér mindegyikben. Nála olvastam, hogy ha velük alszik kinn a terepen, akkor az a fontos, hogy ő feküdjön le elsőnek, mert mindig a vezér választ helyet. Utána a többiek hozzákucorodnak.

2010. ápr. 18. 21:22
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem azért mondom de a whippet az bezony egy kegyetlenül domináns és kemény, erős fajta! Nagy dolog hogy ilyen szépen irányítod őket! :) -.-" Bár lehet hogy egy kaukázusi mellett azért már ennyire nem menne...

Amúgy régen a ölebkutyákat arra is használták hogy kinyaljon (mármint egy nőt-és komolyan mondom) akkor most is arra kell, mert ami régen volt az mind tuti?

2010. ápr. 18. 21:40
 16/23 anonim ***** válasza:
Az 1.vagyok. Nem arról van szó, h ne lenne megnevelve a kutyánk! Igenis megvan! De 10 hetesen még csak az számított neki, h hozzábújhasson valakihez! Hát Isten bocsássa meg nekem, de nem tudtam hallgatni a keserves sírását! Azóta pedig ugye következetesnek kell lennem, ezért ugyanúgy megengedem neki! Annyi, h amikor ott van a párom, akkor az ágy előtt alszik. Így lett szoktatva, és azóta ez már természetes.
2010. ápr. 18. 22:59
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát én meg biztos gonosz vagyok, hogy az elveszett 8 hetes kiskutyám kint aludt a kertben és nem sírt és nem lett semmi baja. Imád engem és normális felnőtt lett belőle. Az már azért nagyon fel tud idegesíteni amikor ezen mérik ki szereti jobban a kutyáját, meg sajnálják az én szegény kutyám mert milyen rossz lehet neki...
2010. ápr. 18. 23:51
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondtam, h rossz dolga van a kutyádnak! Biztos szereted őt, és boldog kutyus!

De te se állítsd az enyémről, h neveletlen!!!

Köszi.

2010. ápr. 19. 00:01
 19/23 Akiteki ***** válasza:

21:40

Nem tudhatom, hány whippettel volt dolgod már, de úgy sejtem, nem sokat láttál még. Inkább macska, mint kutya.

A huskyk után meg egyenesen sétagalopp a nevelésük.

A kutyák egyéb felhasználási területéről annyit, hogy az emberek alaptermészete nem változik, régen is akadtak beteges perverz alakok, most is vannak ilyenek. Ebből nem kell általános következtetéseket levonni.

Valóban nem tudom, hogy boldogulnék egy kauval, (bár volt dolgom vele kutyaiskolában, nem okozott gondot) de nem is vágyom rá, én az alapvetően barátságos fajtákat szeretem.

2010. ápr. 19. 07:15
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem van kaukázusim, nem tudom miért kell velük rémisztgetni, valóban fogja az idegent, de a gazdájával olyan mint egy öleb. Meglát és már vágja is magát hanyadt... Az életben nem mordult még rám ( semmilyen helyzetben, pl.sebkezelés, kajaelvétel, oltás...stb), de még csak azt sem engedte meg magának egyszer sem hogy rám ugorjon...

És nem vagyok ám valami vaskezű kingkong, hanem egy 50 kg-os csaj....

2010. ápr. 19. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!