Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet belőle probléma?

Lehet belőle probléma?

Figyelt kérdés
A kutyám az ágyban alszik. Ez gondot okoz a falkavezérségnél? Most én vagyok a vezér. Át akarja majd venni az irányítást? Vagy egy kis ágyban alvástól még nem lesznek gondok? Amúgy az ágy végében! Nem mellettem!
2010. ápr. 18. 18:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Hááát én nem vagyok szakértő, de nálunk nem volt belőle gond. Sok helyen olvastam, h ez baj, de nem tudtam neki és a hízelgésének ellenállni!! Viszont lehet, h a mi esetünk a ritkább!!
2010. ápr. 18. 19:00
 2/23 anonim ***** válasza:

Hat...

Később lehet belőle probléma. Ugyanis lehet, hogy most csak az ágy végén alszik, de majd megpróbál egyre feljebb menni. És a végén azt veszed észre, hogy ott fekszik meletted. És az előbb -utóbb zavaró lesz majd ha nem tudsz tőle aludni. Mert azt meg nem teheted meg vele, hogy egyszer felengeded utána meg nem. Mert szegény kutya teljesen össze fog zavarodni. Szerintem nem jó ötlet.

2010. ápr. 18. 19:05
 3/23 Akiteki ***** válasza:
100%
Nem ezen múlik, ki a főnök. A farkasfalka is egy kupacban alszik. Én 6 kutyával alszom, mégsincsenek ilyen gondjaink.
2010. ápr. 18. 19:05
 4/23 anonim ***** válasza:
50%

Ha a kutyat beengeded a falkavezer agyaba, azt a kutya kituntetesnek veszi. Es ha megszokja a jot, akkor nem fogod tudni kesobb onnan kirobbantani. Ha peldaul ferjeddel\felesegedel alszol es a kutya nem akarja elfogadni azt, hogy egymashoz bujtok, vagy mar eleve azt, hogy a parod bebujjon az agyaba, ott mar sulyos a baj. Akkor is baj van, ha egyutt alszotok es arra ebredsz, hogy a kutyad morog rad, mert valami olyan mozdulatot tettel almodban, ami neki nem tetszett. Ez azt jelenti, hogy sajat magat tartja falkavezernek es nem szabad az agyba engedni.

En nem kockaztatnek...

2010. ápr. 18. 19:08
 5/23 anonim ***** válasza:
47%
hat kutyával alszol?!?:D
2010. ápr. 18. 19:11
 6/23 anonim ***** válasza:
Így igaz gondot okozhat. A kutyád személyiségétől is függ mekkorát. Mi van ha majd egyszer nem akar lemenni amikor mondod neki? Ha nem hagyja hogy más melléd feküdjön, meg gondolj bele milyen romantikus: "buksi menj ki mert szexelni akarunk"? Ha hazajössz és azt látod hogy ott trónol? Ha egyszer megengeded neki akkor később azt hiszi bármikor felmehet.
2010. ápr. 18. 19:15
 7/23 Neka ***** válasza:

Szia! Nem ezen múlik,ki a főnök...

Én sem akartam az ágyamba engedni,de hát nagyon tud ám sírni és hízelegni. Én már nem is tudnék nélküle aludni.

Van aki úgy gondolja egészségtelen+abnormális. Párom és köztem alszik vagy pont a fejem mellett. De mindenki másképp áll ehhez a dologhoz. Mi imádjuk őt.

Ami fontos, hogyha felengeded az ágyadba,akkor meg kell tanulnia,hogy menjen le ha azt mondod neki, hogy az ágyban ne egyen,hogy ne ébresszen fel stb....Akkor ezeket rögtön az elején meg kell tanítani neki.

Ja,és amit már írtak: amit egyszer megengedsz neki,azt úgy, hogy aztán is megengeded, tehát mindig következetesen neveld.

2010. ápr. 18. 19:15
 8/23 anonim ***** válasza:
Hu az én kutyum is velem alszik amikor kedve tartja...néha ki is túr:D de imádom őt és ő tuggya hol van a családban a "helye" mármint ki a főnök..apum az és legtöbbször velük alszik...
2010. ápr. 18. 19:16
 9/23 anonim ***** válasza:
Ja és egy amstaff:) és lökdöshetem piszkálhatom azért sem kell fel:D csak ha bevágom a hisztit akkor arrébb megy:D tiszta édi
2010. ápr. 18. 19:17
 10/23 anonim ***** válasza:
66%
Hogy lehet valali főnök ha nem tud ellenállni a kutyájának? Ez nem csak az ágynál történhet meg, hanem majd szépen más dolgoknál sem tudsz ellenállni és kész a baj... Az ágy az én intim területem meg a páromé, szeretem a kutyám de (vagy épp ezért) van neki saját helye ami semmivel sem rosszabb úgyhogy nincs miért sajnálnom... Komolyan nem tudom hogy tudtok így intim viszonyba kerülni... Vagy átmentek máshova, mintha már nem is a kutyátok lenne hanem a gyerek aki nem tud egyedül aludni?
2010. ápr. 18. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!