Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem szeret a kutyánk, mert...

Nem szeret a kutyánk, mert soha nem ugat, nem nyüszít, ha elmegyünk? Még a kapuban sem áll, mikor elmegyünk?

Figyelt kérdés
Le se sajnál minket. Nem érdekeljük?
2016. aug. 7. 08:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az lelki beteg, félrenevelt kutya, amelyik ugat és nyüszít távozáskor és érkezéskor. Nagy kutyaszakértő lehet az ismerősöd.
2016. aug. 7. 09:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Pedig meg van róla győződve, hogy ő a tökéletes kutyagazdi. De szerinte én nagyon kemény vagyok a kutyával, és "rabszolgát" nevelek.
2016. aug. 7. 09:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Értem :) Én megengedtem neki, mert sokat utaztam, a toporgást :D Annyira imádtam! Köszi a kérdésed, legalább újra fel tudtuk most reggel idézni az emlékét.. Ő sajnos, nincs már :S
2016. aug. 7. 09:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Azt gondolod, én nem szeretem? Az álmom volt ez a kutya, évtizedekig vártam rá. (ez komoly) De csak kertes házban szerettem volna , mivel ez a fajta nem igazán való panelbe.
2016. aug. 7. 09:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Szeret téged,jól van nevelve! Fogod?
2016. aug. 7. 09:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Minden oké. Jól nevelt kutyád van.
2016. aug. 7. 09:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Már hogyne szeretne
2016. aug. 7. 13:18
 18/18 anonim ***** válasza:

a kutya akkor nyuszit es ugat ha a gazda elmegy ha szeparacios szorongasa van, nagyon jo hogy a tied nem teszi. azert nem mert TUDJA es bizik bennetek hogy nem orokre mentek el hanem visszajottok. Orulj neki hogy ilyen termeszetu kutyad van pont ez mutatja hogy kiegyensulyozott es szeret benneteket mert megfelelo torodest es szeretetet kap toletek. az ismerosod felremagyarazza a dolgot azert hogy ne kelljen dolgoznia azon hogy a kutya abbahagyja a szorongast es ne sirjon.

ez ahhoz hasonlithato amikor a kisgyerek tudja az oviban hogy a mama visszajon es nem hagyja ott orokre nem sir hanem elmegy az ovonenihez.

2016. aug. 7. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!