Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miben jobb és miben rosszabb...

Miben jobb és miben rosszabb egy malinois egy német juhásznál?

Figyelt kérdés
Miben tér el ez a két fajta?

2016. aug. 6. 21:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%

Akkor Bocsi

Elküldhetné már valaki ezeket a kamu infókat ostogatókat..

2016. aug. 6. 22:33
 12/19 A kérdező kommentje:
#11 bocs, nem értele.
2016. aug. 6. 22:38
 13/19 anonim ***** válasza:

Áh semmi csak néhány napja olvastm egy kommentet erről a "nem társ,munkakutya" véleményről

Nem ismerem,ezt a fajtát,tehát Nyílván elhittem

Kamu hír...

2016. aug. 6. 22:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megvan a saját véleménye. Minden vélemény a maga módján igaz. Például én tapasztalatból azt mondanám hogy a nj-k agresszívek viszont más szerint tökéletesek is lehetnek. Ezek mind vélemények, nem tények. köszi a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz (nem tudom ki pontozott le) Jöhetnek még válaszok :)
2016. aug. 6. 22:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Mindkettő van, igaz, a mali félig holland juhász. A nj tényleg nyugodtabb, őt sokkal inkább lehet sportos kedvencként tartani. Emellett kevésbé érzékeny.
2016. aug. 6. 23:15
 16/19 A kérdező kommentje:
És munkában melyik a jobb?
2016. aug. 6. 23:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos fanatikus német juhász rajongó vagyok, nem túlzottan tetszik a malinois. De a kutyasuliban volt néhány malinois, nagyon fürgék, pörgősek, ügyesek, rengeteget lehet belőlük kihozni. Itt főleg veesenyekre készítették fel őket, nagyon jók voltak, órákig lehetett terhelni őket.

A német juhász sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb.

De szerintem hihetetlenül okosak, szinte mindenre megtaníthatók.

Pl.egy kedvenc, ez:

https://www.youtube.com/watch?v=Kaj-77olVWI

Vagy pl.Kántor, ő kimondottan munkakutya volt:)

2016. aug. 7. 08:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Én annyira nem szeretem a német juhászokat sajna sok rossz tapasztalatom van velük. De a videó nagyon jó, nagyon megható. :')
2016. aug. 7. 09:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Nehéz megmondani, hogy nálunk melyik a jobb, mert a mali még 4 hónapos sincs. A német juhász már ki volt képezve, amikor hozzánk került, de az előző helyén eléggé elrontották, így most éppen azon dolgozom, hogy megint használható munkakutya legyen belőle, amivel szépen haladunk. A kicsi ráadásul valószínűleg más munkát fog végezni, a nagy hullakereső kutya, a kicsit valószínűleg személykeresésre képezzük, ami teljesen más típusú munka, hiába keresés mindkettő. Sajnos mostanra kiderült, hogy a kicsi nem a legjobban sikerült alomból jött, hiába szuper kutya mindkét szülő, nem produkáltak kiemelkedőt. Szóval nem is biztos, hogy beválik munkakutyaként.
2016. aug. 7. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!