Közép uszkár kennelt keresek?
Figyelt kérdés
Az ár nem számit. szín mindegy csak egy lényeg van hogy jó immunrendszerrel rendelkező egézséges kutyám legyen.Már tapasztalt kutyás vagyok ez lenne a 3 uszkárrom, akár mennyire keresgélek nem találok minőségi közép uszkár kennelt.A válaszokat előre is köszönöm.2016. aug. 5. 18:51
11/25 A kérdező kommentje:
Megnèztem ezt a hurricanos kennelt nekem nagyon nem szimpi eleve goldendoodles is van benne,és ugy látom hogy óiràs uszkárokat is tenyésztennek.Nektek mi a véleményetek róla?
2016. aug. 6. 10:26
12/25 anonim válasza:
Sztem te rosszat néztél, törpe uszkárokat tenyészt.. És azt a goldendoodlet nem értem:D amugy nem fajtiszta nem fajtatiszta:)
13/25 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt az, a betü :) amugy közép uszkárt szeretnék.És a goldendoodle az az amikor a goldent és az uszkárt keresztezik és egy keverék kutya lesz és aladják pénzért fajtatisztának, amikor végülis keverék.
2016. aug. 6. 14:43
14/25 A kérdező kommentje:
*Vagyis kitaláltak egy fajtát
2016. aug. 6. 14:44
15/25 anonim válasza:
Tudom mi az de ezek fajtatiszta apricot uszik.. Nyugodtan írj rá a tenyésztőre ha nem hiszed
16/25 anonim válasza:
Na mindegy, ha neked nem tetszik ez a kennel akkor ne vegyél innen de ha én uszit akarnék innen vennék az biztos:)
17/25 A kérdező kommentje:
Bocsi valami teljessen más angol kennelt néztem, de amugy ez a kennel nem tenyészt közép uszkárt csak törpét??
2016. aug. 6. 18:52
18/25 anonim válasza:
Azt hiszem igem:D bar nem ertek annyira hozza:)
19/25 anonim válasza:
Aki utálja az uszkárt miért válaszol?
Én is utálom az ilyen szerencsétlen,nyomott pofájú fajtákat,még sem dobálok senkit kővel!
Kedves válaszoló!
Jó fajtát választottál! ;)
A többit meg tojd le!
20/25 A kérdező kommentje:
Oké, de még mindig nem találtam KÖZÉP Uszkár kennelt
2016. aug. 7. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!