Ennek a kutyafajtának mi a magyar neve? (kép)
Figyelt kérdés
Az angol neve teacup poodle. Nem fordításra vagyok kíváncsi hanem a hivatalos magyar nevére (ha van).
2016. aug. 5. 12:55
1/8 anonim válasza:
Hát a poodle az magyarul szerintem uszkár, de ez szegény valami agyonkísérletezett mini verziója.
4/8 anonim válasza:
Ez egy szaporított csivava-keresztezett törpe vagy toy uszkár, csak 2 évet élnek szegények, kölykét nehezen szüli meg, alulfejlett.
5/8 anonim válasza:
A poodle az az uszkár. A teacup az meg nem létezik, úgy csinálják, hogy az alom leggyengébb, legkisebb egyedeit pároztatják. Egyetlen tenyésztő szervezet sem ismeri el ezeket a beteges selejteket , szóval hivatalos magyar neve nincs. A teacup poodle kb olyasmi, mint nálunk az extra mini yorkie.
6/8 anonim válasza:
Nincs ilyen fajta hivatalosan.
Méreten aluli, genetikailag selejt példányok ezek.
7/8 anonim válasza:
Nekem tk-s toy uszkárom van, 3,5 kiló. Nincs ettől minibb, ahogy írták, a kissebek génhibásak, nem fogadja el sem méretként illetve a toy méret keretein kívülre is ha kilóg, akkor oda sem.
8/8 bollocks válasza:
A hivatalos neve: uszkár jellegű csoffadt keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!