Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi van ha nem hat a spot on?

Mi van ha nem hat a spot on?

Figyelt kérdés

Fél éve küzdünk a bolhákkal. Vettem az állatoknak spot ont, rájuk raktam többször is. Az egész lakást, helyüket kimostam, felporszívóztam beszórtam bolhairtóval és mégsem hatott semmit! Most elmegyek kérni az orvoshoz (sajna nyakörv nem jöhet szóba!). Ő másik fajtát fog adni? Ami nektek van az mennyibe került? Mert miután ez nem jött össze már nem bízok benne és van egy olyan rögeszmém hogy ha nem bízok benne akkor nem fog hatni xD És nagyon félek hogy megint fizetni kell (van rá pénz de ha nem hat akkor azért az nagy gond nekünk). El vigyem a kutyám is amikor megyek? Mert az egyik különösen szenved velük.

Amúgy ti ilyenkor a lakásban mit csináltok a takarításon kívül? Én hallottam már ecetet, diófa levelét... Mi az ami tutira hat mert már nagyon kivagyok tőle!?? :S

2010. ápr. 18. 14:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor doki. Meg a rovarirtók.
2010. ápr. 18. 15:06
 12/21 A kérdező kommentje:
És szerintetek vigyem el Őket is? Mert az elég nehez lenne. 4 állat... Vagy egyszerűen csak bemegyek egyedül és elmondom a gondom? Nincs ebben gyakorlatom... :(
2010. ápr. 18. 15:16
 13/21 Akiteki ***** válasza:
100%

Neostomosan higítva, mindenki fürödjön meg, a kertet is fellocsolhatod vele.

Utána Advantix spot-on, a cicára Advocate. Az állatorvos adhatja csak, mert vényköteles. Frontline felejtős.

2010. ápr. 18. 15:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Elmehetsz az állatorvoshoz a kutyák nélkül is ez ügyben. Legfeljebb visszaviszed majd őket, ha azt mondja. De lehet, hogy telefon is elég, aztán majd mondja a doki, hogy mi van, mi legyen.
2010. ápr. 18. 15:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát jó nagy kertünk van... xD Ez a kettő mennyibe kerül?
2010. ápr. 18. 15:26
 16/21 Akiteki ***** válasza:
Advantix a kutya méretétől függ. Én szoktam venni egy nagyot és kétfelé osztom. Úgy kétezer forintból megvan 2 kutyára való. A cicára 1200 Ft körül. A neostomosant most hirtelen nem tudom, mert már régen vettem, de az olcsóbb volt.
2010. ápr. 18. 17:16
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Annyira félek hogynem fog hatni... -.-" Komolyan nekem kéne már orvosomhoz menni miattuk... oO
2010. ápr. 18. 17:51
 18/21 Akiteki ***** válasza:
100%
Nincsen kiirthatatlan bolha. Csak vigyázni kell, hogy ne fertőződjenek vissza. Sok sikert!
2010. ápr. 18. 17:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hivad fel az orvost telefonon es kerdezd meg tole, hogy egyedul menj be, vagy vidd-e egyik masik allatodat is magaddal.
2010. ápr. 18. 18:06
 20/21 Akiteki ***** válasza:

Egyedül vagy másik állattal? Ez durva! :))))

Tudom, hogy elírás, de jól jött ki. :))

2010. ápr. 18. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!