Táp mellé kaphat néha nyers husit?
#1 azzal az 5%-al nagyon okos lehetsz...
Kérdező. Szerintem adhatsz csak ne evés után hanem kicsit később mikor már megemésztette a tápot. Ha kutyakekszet adsz neki attól sem lesz hasmenése... habár arra azért vigyázz hogy ne legyen (túl) fűszeres.
Szegény
Szegény # 1-es jól lepontozták. Na adok én neked egy zöld kezet. :)
"Pedigree dentasticks-t meg társait nem igazán akarok venni neki, mert ki tudja mi van benne"
Ja mert a tápban pontosan tudod mi van..... XDDD
Nyugodtan adj neki a tap melle nyakat,farhatat stb. Nem hogy jo hanem soot kell is neki hidd el.
1-es.... Most mit mondjak,igazad van ezert lepontozott a sok idiota :)) Ezt mar megszoktam itten
Én nem adnám!!!
Nekem 2 közepes kutyám van. 6hónapja álltam át a nyersre. Pont rosszul kezdtem, egy rossz oldalon úgy volt, táppal keverve kell adni, kb 1 héten keresztül, ugye először minimális nyers, és a végén pedig fordítva. 7 napig sugárf.stak.
Ha kapnak valamit a nyers mellé, táp (nagyimnál ha látogatóba megyünk, hajlamos elfelejteni hogy mi nem tápozunk, az övéi meg Eukanubát esznek, mi visszük.) vagy házikoszt, na tuti 2 napig sugárf.snak szintén.
Mi csak nyersen etetjük emiatt. 1 keverék és egy mentett fajtajellegű kutyus gazdája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!