Magyarországon vagy a szomszédos országokban lehet kapni barna maltipoo kiskutyát?
Figyelt kérdés
törpe uszkár+ máltai selyemkutya = maltipoo. :)2010. ápr. 18. 13:08
11/15 anonim válasza:
Remélem SEHOL és SOHA nem fogsz találni ilyen kutyát:)
De azért jó keresést-.-;)
12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat. és nem azért kell nekem ilyen kutya mert xy. sztárnak ilyen kutyája van.. hanem azért. mert az egyik ismerősömnek egy ilyen fajta kutyája van és nagyon megtetszett..
2010. ápr. 19. 16:22
13/15 anonim válasza:
akkor mond ezt el a haverodnak, és röhögj rajta egy nagyot, hogy becsapták. Te meg menj el egy menhelyre egy különleges kutyáért, aki sokkal szebb lesz mint ez a púú, ami ráadásul rém ronda is.
14/15 anonim válasza:
Idióták...írta a kérdező hogy megtetszett neki a kutya!Attól még hogy pár sztárnak ilyen kutyája van,nem biztos hogy mindenki emiatt szeretne ilyet...
Csak szimplán megtetszett neki!!!
De hát ilyen kedves válaszolók sokan vannak ezen az oldalon..
15/15 anonim válasza:
Szerintem mindenki olyan kutyát vesz, amilyet csak szeretne, ez a saját döntése... Nekem is tetszett ez a fajta, de nem azért, mert Rihannának is van!!!
Menhelyeken van lehetőséged venni, könnyű ápolni, csak a körmeire figyelj oda! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!