Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg a labrador a legharapó...

Tényleg a labrador a legharapósabb kutya?

Figyelt kérdés

olvastam egy cikket és ezt írták. ez igaz? mert szerintem nem. de kíváncsi vagyok mindenkinek a véleményére.

Itt a cikk--- [link]

#kutya #labrador #cikk #legharapósabb
2016. aug. 3. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel a legelterjedtebb kutya a világon, és a nagy részük valami szapis "fajtiszta óccsóér" kutya, ezért sok közülük gyenge idegrendszerű. Vagyis simán lehetnek, de csak a szapik miatt :/
2016. aug. 3. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy normális, tenyésztőtől származó és normális nevelt labrador biztos, hogy nem harapós.

A gond az ellenőrizetlen szaporított kutyákkal van, akiknél ugye nincs tenyészszemle, és senki nem ellenőrzi a megfelelő idegrendszert, viselkedést. Valamint a sok hozzá nem értő gazdival, akik félrenevelik vagy sehogy sem nevelik a kutyájukat.

2016. aug. 3. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
háát.. a minénk labi-vizsla keverék és eléggé bolondos de eddig bármelyik idegennek csak annyi baja lett hogy nyálas lett a keze. szerintem neveléstől is függ, de ne harapja le senki a fejemet nem minden esetben!
2016. aug. 3. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
mondjuk nem tiszta labi úgyhogy én csak ennyit tudok mondani
2016. aug. 3. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy az egyik legnépszerűbb fajta, így sokan tartják, már csak ezért is kerülhet előre egy statisztikában. Gondolj bele, ha 5ből 4-en labradort tartanak, akkor megnő az esélye, hogy egy esetleges harapáskor pont labrador lesz a tettes
2016. aug. 3. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:

én ismerek egy labit akinél néha valami bekattan(nem random, hanem olyan kis dolgok miatt aminél egy "normál" kutya nem csinálna semmit) és nekimegy kutyáknak és a gazdájának. vele egyébként irtó sokat foglalkoznak és nagyon meg is látszik rajta, csak ugye ő is szapis...

de ismerek még pár hasonló esetet csak más fajtákból.

bár szerény véleményem szerint: "inkább egy labi támadjon meg mint egy ..."(mindenki fejezze be ahogy neki tetszik) az elsőnél egy betadinnal és gézzel házilag gyógyítható sebesülést szerezhetünk max, az utóbbinál pedig csonttöréssel és varrással számolhatunk.

2016. aug. 3. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Ebből semmi se igaz... egy kis yorkie is lehet harapós ha ahhoz szoktatja a gazdája, de egy kaukázus is lehet bújós maci.

Pl az én kutyám normális meg minden, de ha betartaná a postás vagy akárki a cikkíró tippjét, miszerint kenyerezd le jutifalattal, na az löketet adna és letépné bárki idegen kezét... nála ez üt be... szóval jó nagy hülyeséf a cikk!

2016. aug. 4. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!