Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyiket? Melyiket válasszam?

Melyiket? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni

menhelyi kutya vagy tk-es fajtatiszta kutya?

menhelyes kutyában az lenne a jó h meg mentek egy kutyát meg biztos nagyon szeretném csak húz a szívem a fajtatiszta kutyához IS mert akkor mehetnék kiállításra munkavizsga stb.. meg akkor tudnám előre h milyen lesz

de mind kettőhöz egyaránt húz a szívem mit tegyek ?:S

2010. ápr. 18. 12:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Menhelyen is van szép, fajtiszta kutya... Egyébként sokkal több szempontból jobb a menhelyi: sokkal jobban ragaszkodna-szeretne, akár tanult is lehet, és tényleg a világ legboldogabb kutyájává teszel ezzel egy kutyát
2010. ápr. 18. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

Hát ez valóban egy szívaggasztó dolog.

Az első válasszal egyet értek, csak ezt tudom mondani én is. :)

De ha már végképp nem tudsz választani, és lehetőséged adatik rá vehetnél mindkettőt, akkor a kutyusodnak is lenne társa, és nem kéne a kettő közül döntened. :)

2010. ápr. 18. 12:45
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem kezd egy fajtatisztával. Sokkal biztonságosabb, tudsz vele tanulni. És később amikor már eleget tudsz és lesz rá lehetőséged akkor fogadj örökbe. Úgy beszélsz mintha életedben csak egy kutyád lehetne.
2010. ápr. 18. 12:46
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

szerintem menhelyi.

a kutya nagyon örülne és persze biztos hogy megadna neked mindent mármint ezt ugy értem hogy hamar tanulna mivel boldoggá teszed azzal hogy kihozod a menhelyről.és biztos nagyon hálás lenne.

és igen... vannak nagyon szép kutyák is a menhelyen.

2010. ápr. 18. 12:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy oldottam meg, hogy lett mind a kettő. :)
2010. ápr. 18. 12:50
 6/12 anonim ***** válasza:
25%
szerintem menj menhelybe fajtiszta kutyát örökbe fogadni
2010. ápr. 18. 13:06
 7/12 anonim ***** válasza:
33%

Ha olcsón akarsz kijönni illetve olcsóbban akkor menj menhelyre de ha valóban fajtiszta kutyust szeretnél,törzskönyvel ,stb akkor tenésztÖtŐl vegyél!

Sok sikert!De így sem,úgy sem lesz olcsóbb,mert ha kölyök a kutyus már pedig szerintem azt kéne de te tudod akkor anyi h ha megveszel egy tenyésztőtöl kutyát az legyen mondjuk 30ezer de ha menhelyről akkor is elmegy a 30a kötelező oltásaira !:)

(westi kutyus gazdija)

2010. ápr. 18. 15:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tenyésztőtől 30 ezerért, bármilyen fajtájú kutyát? Az a szaporító. Tenyésztőnél 80 ezertől kezdődnek az árak, fajtától függetlenül. És akkor még jönnek majd a kölyök oltások, kölyök táp, féregtelenítés, felszerelések stb. Ami szintén sok pénz. És legyen az keverék kutya vagy fajtatiszta, 1 éves koráig baromi sokba kerül a tartása.
2010. ápr. 18. 15:24
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
én tenyésztőtől vettem 25ezerárt egy kislány westie-t :D
2010. ápr. 18. 19:50
 10/12 Akiteki ***** válasza:
100%
25 ezerért tenyésztőtől! Fogalomzavar.
2010. ápr. 18. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!