2 napja találtam egy kutyust. Kb.6 honapos lehet. Azt szeretnem kerdezni mien fajta lehet?
Van benne amstaff, de a fejformája miatt nem mondanám fajtatisztának semmiképp.
Chipet gondolom, néztetek, hátha van gazdája, és keresi valaki...
Ha fajtatiszta, akkor tuti van chip, és nem vagyok benne biztos, de szerintem az adatoknál a törzskönyv adatai is rögzítve vannak.
El vittem àllatorvoshoz. Csinàltak több tesztet is. Nem kapott oltast. Persze en az oltàst ès a chipet is kifizettem neki. A környèken ahol talàltam arra kerdezgettem hogy nem e ismeros valakinek ez a kutya de senkinek sem volt az :(
Èn megtartom a kutyust.Amugy nagyon okos mikor talaltam mar az nap nagyabol szotfogadott. Leült első szóra ès le is fekszik. Elneveztem Hunter - nek. A nevère is hallgat mar. Nagyon sokat foglakozok vele. Valaki nevelèsi tanàcsot tudna adni? A hàzban van egy 3 èves kislàny is ès mindig morog rà. Amugy a kutyus is làny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!