Egy 1 éves szuka kutuának hány kölyke születhet? Mitől függ?
0-15 között valahol.
EZt senki nem tudja megválaszolni.
De az a legjobb, ha ez a szám a nullával egyenlő. Élete végéig.
Úgyhogy keresd fel az orvost, és 1 évesen már kérheted az időpontot ivartalanításra.
Utolsonak. Hogy hogy élete végéig és ha véletlen megesik és én nem tudom akkor mi van?
Mik a jelei hogy terhes?
"Hogy hogy élete végéig és ha véletlen megesik és én nem tudom akkor mi van? "
Egyrészt ivartalanítani kell, és akkor egy életre nincs ilyen probléma.
Olyan nincs, hogy véletlenül megesik, hiszen látod, hogy mikor tüzel, és abban a kb. 3 hétben nem engeded, hogy kanok hozzáférjenek, biztonságos helyre elzárod (lakás, kennel).
De egészségesebb és egyszerűbb is az egyszeri műtét.
Olyan nincs, hogy véletlenül! Csak olyan, hogy felelőtlen, ostoba a gazdája. Vagy a felelőtlen, ostoba gazda kihasználja a kutyáját némi zsebpénz érdekében, emiatt agyon elleti a kutyát. Ritkán, hogy a gazda ért is hozzá és felelősséggel is csinálja.
Ha a kutya vemhesül és ellik, az csak a te hibád! Te nem figyeltél és vigyáztál kellően rá a tüzelés alatt, és még utána is lenne 2 hónapod ivartalanításra!
1 éves kutya pedig ne elljen! Még kölyök! Olyan, mintha egy 12 éves kislányt kényszerítenének szülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!