Brit Premium Medium Adult táp vélemények?
6 éves közepes testű kutyust szeretném ilyennel etetni. Most nagyon rossz minőségű tápot kap és nem is nagyon eszi. Mindenképp akarok váltani, de nem 20 000-es tápokra. Ennek az ára is jóés találtam egy weboldalt ahol ingyen kiszállítják (vagyis én így értelmeztem). Amit tudni kell, hogy ha a kutyám valami mást is kap tápon kívül (pl. házikoszt vagy konzerv) a széklete azonnal lágy lesz és mérföldekkel büdösebb. Így abban bízom, hogy a kutyát csak ezzel a táppal etetve (nem kap mellé házikosztot, konzervet max egy kis jutalom falatot) nem kell a hasmenéssel küszködnöm. Szóval mi a véleményetek erről a tápról? Ja meg erről a weboldalról: [link]
Megbízhatóak?
Közepes táp. Pedigree, Chappi és hasonlóktól SOKKAL jobb. Előfordulhat, hogy ettől is sokat fog kakilni, mert azért elég sok gabona van benne.
Házikoszttól és konzervtől meg azért kakil többet és büdösebbet, mert zsírosabb, vizesebb.
Add neki a Britet, ha nagyon lágyat kakil, akkor meg tegyél hozzá egy kis párolt húst (akármilyen nyesedék megteszi, ami hús és nem belsőség).
Nekem a Falatozoo-val nincs jó tapasztalatom, egyszer rendeltem tőlük nyakörvet, akkor is sokáig tartott, mire megkaptam. De lehet,hogy csak pont kifogtam. Petissimo.hu-val viszont soha semmi gond nem volt. Gyorsak, pontosak, kerek perec fel van tüntetve, hogy mi van raktáron és mi az amire várni kell 2-3 napot. Emag.hu-n is sokszor akciós a Brit táp, ők is elég gyorsak. Ha meg budapesti vagy, akkor a kutyafalat.hu-t tudom ajánlani, mert Pesten belül ingyen szállítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!