Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya jobb egy hűséges...

Summer.36 kérdése:

Melyik kutya jobb egy hűséges társnak és melyik illik jobban egy történethez? Németjuhász Rottweiler vagy akita inu?

Figyelt kérdés

#akita inu #Rottweiler vagy Németjuhász?
2016. aug. 1. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most konkrétan mi a kérdés?
2016. aug. 1. 14:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát történetet írok és nem tudom melyik a jobb kutya a történethez. Meg melyik kutya a hűségesebb és jobb társ.
2016. aug. 1. 14:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Történetre az akita a különleges, a roti az nem az a szabvány kutyás történet főszereplő, a német juhász pedig tipikus. Ha a realitás talaján akarsz mozogni, akkor az akita áll a legmesszebb a szokásos kutya mint társ sztereotípiától és a német juhász pedig a legközelebb.
2016. aug. 1. 14:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, mese lesz vagy realitáson alapuló? Mit jelent ebben az esetben, hogy hűséges és jó társ? Mert kb bármelyik kutya az, amelyikkel foglalkozva van. Ha egy történethez kell, akkor igazából tökmindegy melyiket választod.
2016. aug. 1. 14:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Akitám van, a film szerint hűséges, nálam ez még majd kiderül egyenlőre totál leszar. Az akita talán hűséges de nem a legjobb társ, vagyis pl, nem érdekled, ő elvan a saját kis világában és nem szívesen fogad szót. persze egy történetbe azt írsz amit akarsz. Én a rottweilerre szavazok, azt hallottam hogy nagyon hűségesek, bármikor készen állnak megvédeni a gazdájukat.
2016. aug. 1. 14:59
 6/12 anonim ***** válasza:
5#: Mennyi idős?
2016. aug. 1. 15:14
 7/12 anonim ***** válasza:
7 hónapos. Miért?
2016. aug. 1. 15:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

én alapból németjuhász párti vagyok. Nekem is van egy 4 hónapos és már nagyon kötődik. Nem tudom milyen történetet írsz, de én azt javaslom, hogy találj ki egy kutyát, legyen valamilyen keverék add meg az alap "paramétereket" a többit meg bízd az olvasóra.

De ha mégis fajtatiszta, akkor németjuhász (bár szerintem már nagyon sok németjuhászos történet van kicsit lerágott csontnak tűnik, de ha valami nagyon különlegesre készülsz akkor miért ne?) Egyébként még ajánlanám a magyarvizslát iszonyú hűséges kutya:) (főleg ha a történeted Magyarországon játszódik)

2016. aug. 1. 16:17
 9/12 anonim ***** válasza:

#7: Puszta kivancsisag.

Az utolsoval egyetertek, a legjobb az lenne, ha valami meg nem nevezett kutya lenni, igy mindenki azt a kutyat kepzeli a sztoriba, amirol az o maga is almodozik.

2016. aug. 1. 16:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Legyen beauceron juhász xD de én am a 3 kozul roti
2016. aug. 1. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!