Mondanátok különleges szuka kutyaneveket?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 22:19
21/38 anonim válasza:
Molly, Zorka, Bizsu, Sába, Angie,
22/38 anonim válasza:
Nekem tetszik a
Lizzy,
Jeeny (ejtsd: Dzsini, de rengeteg fele kepp le lehet irni egyebkent pl Genie, Jinny, Jinnie stb),
de a magyarosabb nevek szerintem aranyosabbak:
Vacak
Bogyo
Zsebi
24/38 anonim válasza:
Szerintem ezt nézzd meg!! Mi is innen választottunk a kutyámnak. Nagyon aranyos és mivel ezek könnyen megjegyezhető nevek (mármint a kutyának) hamar megtanulják. Az enyém 4 nap alatt megjegyezte a nevét.:) [link]
25/38 anonim válasza:
az én kutyimnak MARY BLUE (Mériblu)
aztán még szép a Bella, a Clio, a NAncy, a Dolly, Mimi, Barbie, Elly, Donna, azért ha választottál, írd le h mejik nevet:)
26/38 Doruss válasza:
Gina (az én kutyám németjuhász és ez a neve), Leila, Jenna [dzsenna], Shiva
27/38 anonim válasza:
30/38 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
amik közül választani fogok: RAKSA, WENDY, LADY, CHERRY, PUSSY, TITANIA, BROWNIE, BLACKY, SZUNDI, GOLD(Y).
SZERINTETEK MELYIK LEGYEN??(beagle-németjuhász keverék kiskutyus:-D)
2010. máj. 8. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!