Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák megérzik a veszélyt?

A kutyák megérzik a veszélyt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a kutyáknak jobbak az érzékeik és talán igen de ezt nem lehet alátámasztani semmivel
2010. ápr. 17. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

meg persze.

ha érzi hogy félnek tőle akkor kihasználja a helyzetet hogy megijessze azt a személyt pl: ráugrik vagy elindul felé.

a rossz embereket is megérzik. amikor mentünk elhozni egy csehországi kennelből és az anya kutya ( Tosa Inu) nem engedett be egy személyt, és amikor be szeretett volna jönni megnézni a kiskutyákat akkor rámorgott és ugatni kezdett. Minket pedig farokcsóválással köszöntött.

2010. ápr. 17. 22:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi a gyors választ. Nekem egy goldenem van egy légynek se tudna árttani és nagyon szerény lélek. Ha megérezné a veszélyt akkor megvédene? 8-) =)
2010. ápr. 17. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Ha kelően szereted igen:)
2010. ápr. 17. 22:07
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
nem ha te szereted! ha ő szeret! nem gazda választja a kutyát hanem fordítva! ha szeret, megvéd, ha nem, akkor nem
2010. ápr. 17. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, megvédene. Nekem pekingi palotakutyám van és kis termete ellenére is bárki ellen megpróbálna megvédeni, nem csak engem, az egész családot. Viszont engem akár a családdal szemben is. Aranyos volt egyszer. Barátainkkal kirándultunk és barátnőm férje fogócskázott a gyermekemmel. Addig jóban volt a kutyussal amíg kislányom játék közben el nem sikította magát. A kutya abban a pillanatban a barátunkra támadt. El kellett telnie egy kis időnek, még újra kislányom közelébe engedte őt a kutya. Egyszer a kutty a házalókat is kikergette a lakásból. Egyébként örül, ha jön hozzánk valaki, de azokat alaposan megugatta és megmorogta. :D
2010. ápr. 17. 22:32
 7/10 Akiteki ***** válasza:
Vagy ő is megijedne és világgá futna. A golden nem egy őrző-védő fajta, nagyobb az esélyed, hogy a rátok támadó embertől nagyon megrémül és menekülőre fogja.
2010. ápr. 17. 22:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem védene meg akármennyire szeret, mert a fajta nem erre való, nem tudná mit kell csinálni, mert neki a vadászathoz, kedvességhez van ösztöne. De ennyire te is ismerhetnéd a kedvenc fajtád. Nagyon kevés kutya van aki valóban bátorságból megvédi a gazdáját éles helyzetben. Még a kiképzett kutyák sem válnak be mindig.
2010. ápr. 18. 01:57
 9/10 anonim ***** válasza:
hát megvédene. akkor mit szóltok a labihoz... 1 fokkal "rosszabb" vagy 5-tel :D emígy saját tapsztalat: mindegyik kutya megvéd mégha nem is arra való. láttár már olyan kutyát akihez ha jöttek emberek és fa volt a kezében vagy vas akkor elfutott ? -.-"
2010. ápr. 18. 21:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. ápr. 19. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!