Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Apróhírdetésből keverék kutya?

Apróhírdetésből keverék kutya?

Figyelt kérdés
Azt hallottam valakitől, hogy ha apróhírdetésből hozok kutyát, akkor fajtatisztát ne, de keveréket hozhatok, mert megmentem a menhelytől. Mennyire értetek egyet ezzel?

2016. júl. 31. 16:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De igen, sőt, fel KELL szólalni a szaporítás és annak támogatása ellen.
2016. aug. 1. 18:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Egyetértek az utolsóval, szerintem se lenne szabad az ilyeneket támogatni.

Nem én pontoztam le senkit.

2016. aug. 2. 09:37
 13/14 anonim ***** válasza:

1es: apró hirdetesbol soha nem szabad kutyát venni!!!! A legtöbbet szaporító hirdeti meg, akik rossz kurelmenyek között tartják a kutyákat, folyamatosan ellesre kényszerítik az anya állatot majd mikor nem tudd többet szülni, kidobjak vagy megölik, nem kapnak orvosi ellátást és még sorolhatnám. Nézz körül gyakorin, hanyak apró hirdetesbol vett tíz-husz ezres kutyájáról derült ki, hogy beteg, vagy ot hetesen vitték el nyolc helyett!! Nem szabad onnan venni. I*diota.

Az pedig hülye érv, hogy úgy is menhelyre kerülne. Ha menteni akarsz kutyát, ami tök jó dolog, menj menhelyre. Ne a felelőtlen gazdikon segíts, ha tényleg oda is kerülnek a kutyák, az is jó eséllyel úgy került oda akit te kihoznal.

2016. dec. 13. 10:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: szerintem is hülye érv.
2016. dec. 14. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!