Royal canin fajta táp ér valamit fajta specifikus betegségek ellen?
Kamu. A royal canin csak azért kerül annyiba, amennyi, mert a nevét fizeted meg. Mint ahogy én kozmetikumokban is észrevettem, hogy ilyen Dove stb (állatkísérletes) egyáltalán nem jó a bőrömnek, de egy nem bio de állatkísérletmentes tusfürdőre bukkanva rájöttem amellett nem kell testápoló se naponta csak havi párszor.
Én az acanát javaslom vagy Orijent, a halasat, ugyanis tele van Omega3 zsírzsavval, ami szívbetegségre kimondottan jó.
Hús szerepeljen első helyen, 25% felett legyen a hús tartalom. kukorica,gabona lehetőleg ne legyen benne, akkor már jobb a rizs.
Én az N&D halas vagy bárányos tápját ajánlom, pluszba lazacolajat kaphat :)
Első jól írta, csak a nevet fizeted meg. Sokszor az ilyen no-name termékek simán lekörözik a márkásakat, csak azok azért ilyen drágák, mert rárakják a reklámok árát pl, meg a hipermarketekben a polcadót, meg ilyeneket.
Lazac olaj, halas cuccok jók, azokban sok omega3 zsírsav van. Biztosan vannak vitaminkészítmények is, szerintem ha tudsz egy jó állatorvost, őt kérdezd meg mit ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!