Mit tegyek vele ha melege van?
11#: Tehat azt allitod, a kutya inkabb meghal (ongyilkossagot kovet el) semmint lehutse magat a vizben?
Azt elfogadom, hogy amig van mas alternativaja addig azzal fog elni, de nincs mas es nem teljesen hulye a kutya akkor elni fog a viz adta lehetoseggel.
Hat kiastam a godrot feltoltottem vizzel eddig vartam nem ment bele..aztan bevizeltem a kendojet, leteritettem, es azon hűsol.
Egyebkent jo nagx kutya,mindenki mondja, plane hogy kan.
A testvere nem velunk el hanem egyik ismerosomnel, az szuka. Hat az a kutya kb az enyemnek a fele.. Sulyban es nagysagban is. Sot.. Meg kisebb.. De akkor megnyugodtam, azthittem gond h ilyen "kover" :D
Szia!
Írtad a futást. Gondolom nem a nagy melegben szoktál vele futni. A lihegés meg természetes dolog. A kutyák nem tudnak izzadni mint az ember ők úgymond a szájukon keresztül izzadnak. Az én egyik kutyám - sajnos már elment - legalább 7 éves koráig irtózott a víztől. Aztán egy nyáron a nagy melegben séta közben bele ment a Dunába fürödni attól a naptól kezdve ezt minden nap megtette. Ugyan így a kisebbik kutyám is. A mai napig fél ha locsolnám, spriccelném vagy fürdetni akarom. De elég a Duna közelébe vinni már rohan is bele. Elég fura kettősség. Tulajdonképpen ezek szerint nem is a víztől félnek. Én még próbáltam azt amikor nagyon nagy meleg volt, hogy jégakkut tekertem törölközőbe és egy kicsit azzal hűtöttem a hasa környékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!