Melyik a legszeretetreméltóbb kiss termetű kutyus?
minden kutya szeretetreméltó...
és ne méret alapján válassz, hanem személyiség alapján...
Mert aki csivavát és yorkit akar az idióta..mármint az aki itt kér hozzájuk tanácsod. Na ezzel most nem rád gondolok. Nem sértés de vedd figyelembe hogy egy mentett kutyus más mint pl egy vásárolt. A vásárolt kutyának nincs rossz előélete nem fog érted bolondulni mint egy mentett kutya. A kicsiknek igen is kell kutyaiskola mivel pl a yorkie terrier azaz vadászkutya, nagyon más mint egy bulldog. Egy menhelyi kutya tudja milyen érzés pl. utcán lenni, éhezni stb. egy vásárolt kutya ezzel nincs tisztában ezért pofátlankodik, makacskodik, nem tudja hogy bármikor utcára kerülhet e-miatt. A menhelyi kutyák általában meg akarnak felelni hogy még 1x ne éljenek át borzalmat. Na szóval én csak örülök ha te épp a jobbik eset vagy aki nem plüss helyett tart kutyát. Mint már írtam a bichonok,yorkiek,csivavák jók de kutyasuli kelleni fog nehogy napóleon komplexusa legyen. És ne legyen agresszív mert sajna nem 1 rosszul nevelt kistestűvel találkoztam már aki pl meg akarta támadni az én kutyusom, vagy épp a pofája be nem állt.
Uszkár,bichon,yorkie,csivava,spiccek,palota pincsi ezek vannak meg rajtuk kívül biztosan van még több is.
#3 voltam
mivel ideírtál egy kérdést, csak ebből tudunk megítélni..., szóval ne a társadalmat okold, hanem magad, hogy nem tudtál kiírni egy normális kérdést
ha ekkora tapasztalatod van kutyatartásban, akkor nem is értem a kérdésed, hiszen tisztában kéne lenned, melyik kutyának milyen a természete...
azt is elhiheted, hogy itt mi is elég sok szörnyűségen mentünk át, ne te vagy az egyetlen, akit megtépázott a sors
a kutyasuli meg nem azért jó, mert megtanulja a kutya az alap parancsokat..., hanem találkozhat fajtársakkal, és így szociálisabb lesz, nem mellesleg, aki teljesen kezdő, vagy nincs érzéke a kutyákhoz, nekik is nagyszerű lehetőség, hogy jó kutya-gazdi kapcsolatot építsenek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!