Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elhunyt a kutyam az allatorvos...

Elhunyt a kutyam az allatorvos hibajabol, tehetek valamit?

Figyelt kérdés

reggel rosszul volt,hanyt es hasmenese volt.a parom dolgozott ezert kenytelen voltam a legkozelebbi allatorvoshoz vinnem.megtapogatta a hasfalat es megmerte a homersekletet.adott 2fele tablettat a gyomrara es a hasmenesre.azt mondta rosszat ehetett.de minden rendben van csak dietaztassuk csirkemellel es rizzsel par napig.

mire a parom hazajott mar pirossas volt a szeklete.ujbol elvittem a dokihoz azt mondta normalis o a hanyas miatt aggodik.ket oraval kesobb mar fojt belole a vert ujbol elvittem a dokihoz es a szeme lattara kb 1 liter ver omlott ki a kutyambol.adott neki 2szurit es mondta hogy semmi folyadekot ne igyon mostantol.a helyzet csak rosszabodott es mi nagyon megijedtunk ugyhogy elvittuk egy klinikara az ejszaka kozepen.azonnal infuziot kapott es vervizsgalatot csinaltak.kiderult hogy parvovirusos.de mar nem volt remeny es hajnali 4kor elhunyt.elmeseltunk mindent a dokinak es megvolt lepodve hogy az elozo orvos miert nem gondolt ra azonnal ezekkel a tunetekkel.es mindent amit mondott szinte az ellenkezoje volt annak amit tennie kellett volna.

2016. júl. 28. 11:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10-es valaszolo : mivel meg nem volt semmilyen tapasztalatunk a kutyabetegsegekkel amint valami nem volt rendben mentunk az allatorvoshoz mert feltunk.mivel a parom munkaja vegett sokat koltozunk igy nem volt sajat dokink.mindig mashova mentunk.

Mi tobbszor is megkerdeztuk tole h nem e kellene orvosi felugyelet alatt maradnia erre az volt a valasz hogy o nem tart bent allatokat.pedig megvolt minden felszerelese.akkor a parom megkerdezte hogy el e vigyuk mas klinikara es tovabbra is azt hajtogatta hogy nem olyan sulyos.ha az lenne megmondana.

Miutan elhunyt a kicsim es hazafele tartottunk megalltunk a rendeloje elott a parom szet akarta verni az egeszet az ejszaka kozepen.oszinten remelem h dragan megfizet majd az ilyen felelotlenseg es hibakert.

2016. júl. 28. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Hasonlóan vesztettem el az első kutyámat.

Előreesett a harmadik szemhéja, egy keddi napon. Péntekre előjegyzett minket a doki műtétre.

Szerdán a kutya nem kelt fel, és nem evett.

Hívtam a dokit, azt mondta asszonyom,magácska se ugrálna, ha ilyen csúnya lenne a szeme...

Azt javasolta, próbáljam meg felvidítani, így csütörtökön beültünk az autóba, és kirándulni vittük a kedvenc helyére.

Ott sem nagyon csinált semmit, csak lefeküdt.

Aztán pár óra múlva elkezdett barnát pisilni, akkor már beugrott, ez babézia, nem szemgond..

Elvittem az orvoshoz, akkor még nem tudtam, hogyan kellene kezelni.

Bvitaminos infúziós oldatot kapott bőralá, nem vénásan, és imizolt, majd hazaküldött a doki, hogy itassam.

2óra múlva halott volt :(

2016. júl. 29. 09:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Na igen. Nem bántásból mondom,kérem ne sértődjön meg senki,de ha a kutya betegnek tűnik akkor azonnal orvoshoz kell vinni. Ha látszólag az orvos nincs tisztában a dolgokkal akkor másik orvost felkeresni.ilyenkor minden perc számit. jó egy megfázásba valószínűleg nem fog belehalni de lehet komolyabb is a betegség. Az én kutyim csak megfázott de már aznap rohantunk az orvoshoz. Nem valami szobacirkálóm van és elkényeztetve sincs. Fél éves a blöki. Eddig ez volt az első eset hogy beteg lett.
2016. júl. 29. 09:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Hat ez az,en reggel hasmenes es hanyas miatt vittem az orvoshoz akkor meg nem verzett.de amint kinyitott a rendelo az elso vendege voltam.ma talalkoztam a fodrasznommel es kiderult hogy neki is majdnem elhunyt a kedvence mergezestol es h o is ehhez a dokihoz vitte.azt mondta neki hogy valami rosszat ehetett es dietaznia kell par napot.
2016. júl. 29. 19:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Es amint irtam nem volt mas betegsege ugyhogy csak az oltasok miatt jartunk dokihoz.
2016. júl. 29. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!