Dazer ultrahangos kutyariasztót használt már valaki-?
mielőtt elítélnétek, nekem is van kutyám! mindig pórázon vezetem, csak futtatóban vagy külterületen engedem el.
azért kellene, mert sajnos nagyon sok kutyás póráz nélkül vezeti a kutyáját, és többször is támadtak ránk. nekem a kezem bánta. és ma is pont a lélekjelenlétemnek köszönhetem nem lett nagyobb baj. a rendőrök mire kiértek a gazda elszelelt és részeg is volt, és még engem fenyegetett.
ezért kérdezem hatásos-e a kutyák elriasztására. válaszokat előre is köszönöm!
Nem 100 %-os. van kutya, amelyikre szinte semmi hatása sincs. És van, amelyik még jobban bevadul.
Használj paprikasprét, vagy éppen bármilyen dezodort.
Ezek vegyszerek. Paprikaspray meg tartós látáskárosodást is okozhat a kutyának, és garantáltan téged is csípni fog.
Én orvosi fertőtlenítő alkoholt használok. Patikában tudsz venni, bele kell tölteni egy kimosott spriccelős üvegbe(anyukád/párod hajápolási szerei közt biztos találsz ilyet). Nekem eddig bevállt. Egy pit kanom van, békés, barátkozós állatokkal is, emberekkel is, de ha valaki rátámad, azt nem fogja megköszönni a másik kutya sem...és volt már ilyen procedúránk nem is egy. Az alkohol bevállt, bele kell spriccelni a pofájukba, és igencsak csípni fogja az orruk, szemük, de nem okoz maradandó sérülést. Nekem eddig mindig sikeresen bevállt(4x lett tesztelve éles helyzetben)
Cukorbeteg vagyok használok orvosi alkohol. Letudnád fotozni hogy milyen flakont használsz. Mibe rakjam?
Akkor ez a dazer riasztót ne is vegyek?
Egy ilyen garnieres üvegben, mivel kicsi, könnyen elfér a táskámban. De akármilyen megteszi szerintem, csak vigyázz, ne oldja az alkohol.
A dazerről nekem nincs tapasztalatom, nem tudok mit mondani azzal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!