Van valakinek itt staffordshire bullterrierje? (Nem amstaff! )
Közepesnek. Ugyan valóban nem magasok, de ha nekem azt mondják, hogy kistestű kutya, akkor yorkira, csivavára, spiccekre stb asszociállok, és melléjük téve egy bullstaff, mégha alacsony is, széles melkasával....hát vicces összemérni egy westievel is, pedig ők nem olyan picik :)
És ha a kutyám egy harapásra kettéválasztana egy ksitermetű kutyát(már ha harapna) akkor nem fogom kistestűnek nevezni :D
Kistestű talán egy mopsz, vagy francia bulldog, de azért a bullstaff nagyobb tőlük. Kilóban pedig szintén túllóg a hivatalos kistestű határon.
Igazán nincs mit. Akármilyen kérdésed van, ha tudok szívesen válaszolok rá, én is ilyen vagyok, még nem is beszéltem a tenyésztővel, de már 600 helyen utánaérdeklődök mindennek :D
És amúgy is ez a helyes megoldás, sajnos sokan küllemre választanak kutyát, de nem ismerik az igényeit, természetét...
Ha 5 fok alá esik a hőmérséklet, már reszketnek :D
Ha kinti, jó meleg kuckót kell nekik csinálni, lehetőleg szigetelt kutyaólat. Nekünk télen bent vannak, nem szeretnek kint lenni. Sétához mi varrónővel késszítettünk nekik egy belül polár, kívül vízhatlan anyagból egy kis mellényt, mindig abba megyünk ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!