Adhatok a kölyöklabradoromnak friskies junior tápot?
Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 10:03
2/7 A kérdező kommentje:
Optimál kutyatápot szoktunk csak most az elfogyott és nem tudtunk bemenni érte. Ezért a közeli boltból ilyet vettünk
2016. júl. 23. 10:18
3/7 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában van sokkal jobb is: Brit Premium. Ebben 40% hús van. Kapható több méretben (S, M, L és XL) illetve junior változatban is.
4/7 A kérdező kommentje:
Brit prémiumot sehol nem kaptunk
2016. júl. 23. 10:42
5/7 anonim válasza:
Netrol erdemes lehet rendelni. Egyebkent nyilvan nem lesz baja a rosszabb taptol sem csak nincs benne eleg husi. De ha most ez van akkor ez 😊 majd legkozelebb vesztek jobbat.
6/7 anonim válasza:
1x2x belefér, ha ez most ilyen gyorssegély akkor semmi gáz (mi is jártunk így, hogy nyaralásra elnéztem az adagot és kevesebb tápot vittem magamal és ott a kisboltba csak Chapi volt és abból vettünk egy 1,5 kilósat aztan amikor hazajöttünk kapták tovább a saját tápjukat, semmi bajuk nem lett tőle)
7/7 anonim válasza:
1x-2x tényleg nem baj.
Mi is voltunk úgy,hogy elfogyott a táp,én is elnéztem csúnyán. Akkor még ünnep is volt,meg vasárnap nem volt nyitva semmi sem.
De nálunk van egy kisbolt az állandóan nyitva van :D Ott vettem Darlingot 2 napig azt ették utána pedig vettem a sajátjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!