Mit csináljak a kutyával?
Az álatorvos annyit mondott hogy majd kiheveri.
Bevittem menhelyre a 10hetes kiskutyáit,azóta teljessen megvan bolondulva,nem eszik és nem iszik. Egy kis buldog és mopsz keverék lehet. A két kutyámat is támadja azóta. Van egy pitbullom és egy malinoisom.
Még annyit hogy nem szaporíto uagyok. A két kutyám törzskönyves és ivartalanitva vannak.
Ezt a kis keveréket a főuton találtam,befogadtam és vemhes volt. Császároztatnom is kellett. Két hét mulva viszem ivartalanítani.
dokival kéne megnézetni.
jól cselekedtél, de talán annyi kivetnivalót találok, nem menhelyre kellett volna beadni őket, hanem keresni nekik gazdát. tudom,hogy nem a te hibád ,hogy lefialt. egyébként chip nincs benne?
10 hetes kölyköknél már maga az anya is leválasztja őket.
Kezeld úgy a kutyádat, mintha nem is lett volna alom alatta. Ne engedd meg a nem megfelelő viselkedést.
Köszönöm a válaszokat. A másik két kutya mégcsak ráse morog. Most külön vannak zárva.
Voltam dokinál,anyit mondtott h pár nap és nem lessz baja. Ivartalanításig még két hét van.
Tudom h nem menhejre kellett volna vinni őket,nem is szivessen adtam be oda. De nem tudtam velük mit kezdeni. Szolgálati házba lakunk és azt mondák h leválasztás után tüntessem el őket. Már mikor megszülettek raktam ki pár oldalra h 10hetessen elvihetők lesznek,ingyen. Senki nem jelentkezett értük sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!